| JosePpPp a întrebat:

Salutare la toata lumea, am nevoie de o parere. Vacanta aceasta de paste m-am intalnit la tara cu o fata pe care o stiam ca sta acolo dar nu o cunosteam prea bine. Este gen " fata lu' tata". A fost un spectacol acolo la noi si atunci ne'am cam dat unul pe langa altul. Am ajuns sa ne tinem de mana si sa ne strangem in brate pana seara cand a trebuit sa plece acasa. Vreau doar sa stiu ce parere aveti in legatura cu o posibila relatie? Mentionez ca stam cam la 100km departarestraight face dar la vara ne putem intalni din nou :X, deci ce credeti? Ar merge o relatie avand in vedere cele spuse? Va multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Andutsssaaaa a răspuns:

Nu prea cred ca ar merge; stii si tu proverbul "Ochii care nu se vad, se uita."Si daca ti-e prietena de ce sa strici o prietenie asa frumoasa? Din propria-mi experienta iti spun sa nu o faci! Si eu am patit la fel, iar relatia a durat 1 luna.Dar daca o iubesti cu adevarat si crezi ca si ea te iubeste spune-i si chiar daca nu ve-ti fii un cuplu, ve-ti fii foarte buni prieteni.Si acum revin la alt proverb "Prietenia intre un baiat si o fata nu exista!". Deci bafta si fa ce iti spune inima, dar cu cap!kiss

1 răspuns:
| BonneLess a răspuns:

Ar merge o relatie la vara cand o sa stai cu ea mult timp, aproape 12/24winking