| LordCristobal a întrebat:

Salutare la toata lumea!
Am o intrebare amuzanta pe care vreau sa o impartasesc cu voi.E atat pentru fete cat si pentru baieti.
Dragilor,sa zicem ca lucrati la un supermarket sau farmacie si vine un client si va pune urmatoarea intrebare:
,,Buna, as vrea sa ma ajuti un pic la prezervative. Diseara ma duc la o gagica si vreau sa o zdruncin bine in pat dar nu vreau sa o las gravida.E prima data cand o fac, ce prezervative imi recomanzi ca sa nu o las gravida pe fata aia?laughing)))))
Ce reactie ati acea fata de client si ce l-ati sfatui?

Răspuns Câştigător
| AdioTPU a răspuns:

Mi-ar veni să râd dar m-aș abține. Nu ar fi etic dpdv profesional și nici fata de client. Îi recomand omului ceea ce dorește iar după ce pleacă, dacă sunt singura, încep să râd laughing

15 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Intrebare amuzantă, stupidă si irelevantă.

| LordCristobal explică (pentru darrio2007):

Pentru tine da.
Dar poate altii o sa aibao parere diferita.

| darrio2007 a răspuns (pentru LordCristobal):

Pai crezi ca exista si prezervative cu care poti lăsa gravidă o fată? Nu pare stupid?

| LordCristobal explică (pentru darrio2007):

Aici e vorba de un personaj fictiv care are o parere eronata despre prezervative si care vrea sa isi mai adauge inca o greutate pe cap cu o sarcina nedorita.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru darrio2007):

Da frate prezervativele găurite lasă o femeie gravida

| darrio2007 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Găurite de soție dacă le găseste in buzunarul soțului.

| darrio2007 a răspuns (pentru LordCristobal):

Oho, e „fictiv" rău!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

L-as pune sa isi dea jos pantalonii sa ii masor penisul

| dullcat a răspuns:

Si care e intrebarea? Nu este nicaieri semnul de intrebare.Cred ca ai vrut sa scrii intamplare amuzanta.

| LordCristobal explică (pentru dullcat):

Am adaugat acum intrebare la scenariu.
Poti sa răspunzi daca vrei.

| anonim3247 a răspuns:

Eu m-am dus la farmacie și am cerut cel mai ieftin lubrifiant.

| UserRo10 a răspuns:

As avea cea mai serioasa privire si cu maxim de profesionalism i-as recomanda. Cel mai probabil vrea sa se dea in stamba si aca razi ii alimentezi prostia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scenariu stupid, chiar imatur. Adică sa te duci sa cumperi prezervative și sa te lauzi în magazin sau farmacie că le folosești la sex cu o fată? Pe bune? Nici nu vreau sa știu ce vârstă ai.

| Fonk a răspuns:

Puneti doua perechi pe pl

| Mda01 a răspuns:

Ce trebuie, e dreptul lui sa fie ajutat de mine, toți avem fel și fel de probleme si nu este un lucru gresit sa punem intrebarile la momentul potrivit decat sa regretăm mai târziu