| chamomille a întrebat:

Salutare la toata lumea!
Am o vecina, casatorita de 14 ani cu sot si 2 copii acasa, pe care mi s-a pus pata acum vreo 4-5 ani.La inceput mi-a fost teama ca va spune sotului daca ii bat apropo-uri sau ii fac avansuri, dar acum am inteles si sunt sigur ca nu spune nimic acasa. Vreau sa o ard fara mila, dar am multe neclaritati legate de comportamentul ei care ma induce in eroare.Ma invita cu ei la orice iesire,este interesata de viata mea sexuala, ma tachineaza cu intrebari intime, gen pe cine am mai ars, daca fac oral femeilor, cine s-a sters cu servetele gasite in masina la mine, etc.Ne tachinam reciproc(ea se leaga de nasul meu,eu de sanii si curul ei),imi imita anumite expresii, zambeste de cate ori ma vede, in multe cazuri mi se prezinta imbracata sumar, fara sutien, au fost cazuri si cand m-a chemat la ea acasa ca sa mancam ceva, doar noi 2 sau chiar si cu sotul.Matusi-sa care este amanta mea in momentul de fata imi spune ca nepoata ei s-a plictisit de sotul ei si nu mai are nici placere sexuala cu el, indiferent cate pozitii ar incerca, etc.I-am batut apropo.uri pe care le-a inteles dar imi spune sa stau cuminte si nici nu se supara pe mine...cum sa interpretez situatia asta? s-ar *** cu mine sau doar imi joaca mintea feste? sambata am primit din nou invitatie din partea ei ca sa iesim in club, bineinteles ca am iesit si s-a si imbatat si mi-a facut niste dansuri lascive care m-au intaratat. astept raspunsuri de la voi.Precizez ca nu este prima femeie maritata cu care as avea relatii intime, dar nu sunt sigur ce vrea aceasta femeie.
Am mai postat odata subiectul, dar in mare parte am fost luat la misto

Răspuns Câştigător
| tunoi88 a răspuns:

Incearca mai mult de atat. Daca tine la glume inseamna ca vrea si trebuie sa actionezi nu doar vorbe. O femeie care nu vrea, iti da replica si nu mai glumesti mai departe tongue cand esti cu ea, de ce nu o iei in brate si nu te dai la ea. Nu prea imi place sa scriu pe aici, am vrut sa iti scriu in privat dar nu merge sa primesti mesaje.
O zi buna!

37 răspunsuri:
| chamomille explică (pentru Violleta2022):

Ieri am fost la ea, am luat-o in brate pe la spate si s-a conformat!

| Violleta2022 a răspuns (pentru chamomille):

Deci, te-ai comportat exact ca un catel docil, te-ai dus iute cand te-a cheamat ai cazut in limba dupa ea si ea ce-a facut?
S-a jucat cu tine in conditiile impuse de ea.

Nu m-a chemat ea... aveam sa ii duc o scula sotului imprumutata zilele trecute de la el.am lasat scula la locul ei,, am sunat-o ca am lasat-o si apoi m-a invitat la masa ca sa mananc cu ea si cu copiii, sotul era plecat.si am ramas vreo 2 ore la ea

Dupa cum spuneam, te-a chemat in casa, deci te-a controlat si manipulat ca pe un catelus, asa cum a vrut ea, si tu chiar ai stat 2 ore, desi puteai din bun simt sa-i multumesti de invitatie si sa pleci mediat, macar din respect pentru sotul ei, daca sunteti prieteni.

Ea ma cheama la masa ori de cate ori ma duc la ei, indiferent daca este singura sau cu sotul. daca voiam sa plec ieri de la ea imediat, plecam si gata dar am avut placerea sa o vad si sa stau de vorba cu ea

Dupa cum spuneam, te-a dresat deja in catalus si acum se joaca cu tine.
Daca ai avea macar putina mandrie in tine, nu te-ai comporta asa.

laughing)),merci de complimente si de sfaturi...tin cont de ele ca sa o ***