Incearca mai mult de atat. Daca tine la glume inseamna ca vrea si trebuie sa actionezi nu doar vorbe. O femeie care nu vrea, iti da replica si nu mai glumesti mai departe cand esti cu ea, de ce nu o iei in brate si nu te dai la ea. Nu prea imi place sa scriu pe aici, am vrut sa iti scriu in privat dar nu merge sa primesti mesaje.
O zi buna!
Ieri am fost la ea, am luat-o in brate pe la spate si s-a conformat!
Deci, te-ai comportat exact ca un catel docil, te-ai dus iute cand te-a cheamat ai cazut in limba dupa ea si ea ce-a facut?
S-a jucat cu tine in conditiile impuse de ea.
Nu m-a chemat ea... aveam sa ii duc o scula sotului imprumutata zilele trecute de la el.am lasat scula la locul ei,, am sunat-o ca am lasat-o si apoi m-a invitat la masa ca sa mananc cu ea si cu copiii, sotul era plecat.si am ramas vreo 2 ore la ea
Dupa cum spuneam, te-a chemat in casa, deci te-a controlat si manipulat ca pe un catelus, asa cum a vrut ea, si tu chiar ai stat 2 ore, desi puteai din bun simt sa-i multumesti de invitatie si sa pleci mediat, macar din respect pentru sotul ei, daca sunteti prieteni.
Ea ma cheama la masa ori de cate ori ma duc la ei, indiferent daca este singura sau cu sotul. daca voiam sa plec ieri de la ea imediat, plecam si gata dar am avut placerea sa o vad si sa stau de vorba cu ea
Dupa cum spuneam, te-a dresat deja in catalus si acum se joaca cu tine.
Daca ai avea macar putina mandrie in tine, nu te-ai comporta asa.
)),merci de complimente si de sfaturi...tin cont de ele ca sa o ***
Alexxiax98 întreabă: