Dupa doua luni numai o femeie foarte usuratica ar accepta sa faca sex. Ca de dragoste nici nu se pune problema, practic de-abia va cunoasteti vag. Probabil fata ar vrea o relatie serioasa, nu numai sex de placere, fara sentimente si impplicatii.
Si dupa doua luni tu te astepti sa iti sara in brate?
Nu m`ar mira sa iti dea papucii.
Pai poate nu e pregatita sau... vrea sa lupti pentru ea sau mai exista o varianta, vrea sa vada daca tu doar asta vrei de la ea
Pai depinde cati ani are.Ca poate nu vrea ea singura ca e prea mica. Nu mai fi si tu asa disperat.
Vorbeste cu ea.Intreab-o daca ii e frica, dacan u se simte pregatita, daca nu vrea...Sau cine stie ce problema avea atunci. Poate nu era epilata, sau cine stie
Pai poate nu este pregatita si involuntar cand va sarutati face acele miscari. Sau ar mai fi posibilitatea ca ea sa vrea, dar ii place sa te faca nerabdator si sa te lase in ceata. Ar trebui sa o faci si tu pe ea nerabdatoare ca sa vada si ea cum e, incearca sa faci ce face si ea. Dar daca este varianta 1 atunci iti sugerez sa iti faci rabdare si sa astepti, deoarece o fata este mai sensibila si mai fricoasa, trebuie sa te comporti cu ea delicat ca o floare si atunci cand ea va fi de acord sa faceti dragoste atunci tu va trebui sa fi bland si sa o iei incet.
Sper ca te-an ajutat si bafta:*!
Pai poate ea nu si-a inceput viata sexuala si s-ar putea sa-i fie frica, asa ca intelege-o si poate ar mai trebui sa o mai astepti, ca inca nu este sigura pe ea
Poate nu e pregatita inca pentru a trece la pasul urmator, ar trebui sa discuti cu ea sa vezi daca este de acord ca sa faceti dragoste.
Interesanta intrebare. Si prietenul meu a fost absolut innebunit de comportamentul meu, caci faceam la fel. Probabil nu e pregatita. Ar trebui sa discutati inainte despre contraceptie si alte din astea. Ar fi dragut daca ai aranja camera, ceva lumanari s. a. ca sa para mai special, sa nu fie "pe fuga". Fetele apreciaza gesturile romantice. Sper ca te-am ajutat!
Inteleg ca poate nu este pregatita am discutat cu ea. si mi a spus ca doreste sa facem dragoste dar ii e teama sa nu o parasesc dupa asta.