| VanesaParadis a întrebat:

Salutare la tot poporul! Ce mai faceti? Oameni buni, am si eu o intrebare. Aveti ceva fantezii sexuale mai ciudate? Eu am un vis.In realitate sunt 100% heterosexuala si prea cuminte, dar in visul ala sunt o curva lesbiana.Iau o roscata pe sus si o *** la piscina, in fata in fata intregului popor.Ce vrea sa insemne asta? Sa fiu bisexuala sau pur si simplu nu fac sex?

8 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Orcine pote fi bisexual, lesbiană, etc( am auzit că sunt deja peste 70 de variante), toți avem înclinație spre toate încălcările posibile ale conștiințe( și cine face sex cu soțul alteia, cine fură întâi are fantezii despre ce plăcut ar fi). Ești păcătoasă ca noi toți ceilalți, numa că acum acest tip de strivire a conștiinței, a devenit foarte la modă, e privit ca un act de mare eroism.

| RAY a răspuns:

Probabil esti bisexuala, ceea ce e o normalitate, probabil ca refulezi dorinta asta
https://www.scientia.ro/......diana.html

sa stii ca chestii de genu cere o persoana care sa te asculta si care stie sa te intrebe sa intre in subconstientul tau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uneori visele arata dorintele ascunse ce nu le putem realiza un realizate.

| oz_1736 a răspuns:

Banuiesc ca esti singura sau ca și singura. Pe alta parte toti oamenii au fantezii sexuale, dar la majoritatea ramane la nivelul de idee fiindca nu au curaj. Considera ca se fac de ras. Apoi afla daca e dorinta sau doar un vis care se repeta. Poate e doar vis nicidecum fantezie

| Dana1999 a răspuns:

E posibil sa fi atrasă si de fete. Ce contează cum te numești? Trebuie să ai o eticheta?

| SoareDaniel a răspuns:

Vrei parerea mea sincera, dar mi-e ca te superi laughing) da se fac bani frumosi din asta ca lesbiana pe videochat

| CuvantulLuiPetru a răspuns:

Cateodata un vis este doar un vis, dar daca esti destul de curioasa poti sa incerci cu o tipa, asta nu e garantat sa iti placa, din nou, un vis poate fi doar un vis.

| IrimisIanosAdorjan a răspuns:

Visele noastre ne arata dorintele ascunse, intunecate si ciudate de asemenea.

Întrebări similare