| spec12 a întrebat:

Salutare la toti, am si eu o problema in relatia mea, sa incepem cu inceputul. Sunt cu o fata de aproximativ 10 luni, totul era ok pana acum 1 luna...atunci ne certasem noi pentru ca vroia sa-si faca un tatuaj, iar eu nu am lasat-o, pana la urma a fost ca mine si nu si l-a facut, dar de atunci s-a cam schimbat, imi spune ca nu mai am chef de relatie, ca nu mai sunt la fel, etc..Noi, suntem in aceeasi trupa de dans, iar ea de la un timp a inceput sa stea cu un baiat de pe acolo so chestii d-astea, ea stiind ca acelui baiat ii place de gagica-mea..Aseara am iesit la o bere cu toti de la dans, iar ea statea numai cu baiatul acela, facea glume cu el, eu am stat suparat tot timpul care l-am petrecut in acel local, cand am plecat a venit la mine si m-a intrebat ce am, iar eu i-am raspuns ca mi-e rau. Am ajuns acasa si tot ma intreba ce am si chestii d-astea, pana in momentul in care mi-a spus ca dacamai am de gand sa stau asa ea o sa se retraga..atunci mi-acazut fata, astazi la dansuri tot la fel statea numai cu baiatul ala, iar mie chiar imi dadeau lacrimile nebagandu-ma in seama timp devre-o 4 ore, vorbind si stand cu altcineva in afara de mine, n-am mai suportat bataia de joc si am plecat cu pretext ca mi-e rau, nu i-am spus ca plec nu nimic, iar in drumul spre casa mi-a trimis un msg in care scria, citez" Pt ce **** faci asa, e vina mea ca tie ti-e rau in pnm? Nu poate frate sa ne fie bine! Cand ne e, cauti sa fie ceva! Ce *** ti-am facut? Zi in **** ca nu mai vrei sa fim impreuna si gata, nu trebuie sa te porti asa! Pt ca pana la urma asta vrei! Nu vezi ca nu suporti nici sa vb cu mine? Ms mult pentru tot! ai grija de tine!". Acum as vrea un raspuns de la voi la intrebarea: Ce ar trebui sa fac, voi credeti ca ma inseala?, cum credeti ca ar trebui sa ma comport cu ea? ..sa raman cu ea sau sa ma despart inainte sa sufar si mai mult?

Răspuns Câştigător
| Anonymous95 a răspuns:

Deci tu clai ai o problema de comunicare. De ce doar ai mintit'o ca iti e rau si nu ai intrebat'o de ce sta numai cu baiatul ala si pe tine te lasa singur? Vorbeste cu ea despre lucrul asta. Zii sa te lamureasca si petine care este treaba cu tovarasu' ala cu care sta mereu.

6 răspunsuri:
| Aleqa a răspuns:

Incep cu inceputul.
Daca ea crede ca tot tu esti de vina, ce pana mea mai cauti sa stai cu ea? Las-o sa stea cu ala si cand se va plictisi de el si va veni la tine, sa o da-i dracu.
Apoi, desparte-te de ea, nu merita atentia ta nici pentru 2 minute. Nu vezi cum se comporta cu tine si tot ea e victima?
Comporta-te cu ea ca si cum ar fi o catea. Da-i suturi si la fiecare cuvant jignitor in care pica de victima, injur-o si tu cum a facut si ea.
Nu te inseala, doar vrea sa scape de tine fara sa "te raneasca".
Desparte-te de ea cat mai repede ca vei ajunge sa suferi dupa o proasta! Gasesti fete mai de treaba ca ea.
Bafta si ai grija de tine.

| eXpreSSss a răspuns:

Zii ce ai pe suflet! Scurt si la obiect." bai fato sti ca ma deranjeaza ca stai numai cu ala ca nu stiu ce. chestii de genu. Si daca vezi ca si dupa ce iai spus ce te deranjeaza, vezi ca tot asa face, pune punct ca nu are rost. Cat despre tatuaj trebuia sa o lasi, mare lucru nu te durea pe tine. SI daca ea face asa numai din cauza asta ( drept razbunare ca nu ai lasat'o) e copil rau de tot.

| neutrino a răspuns:

Fata doreste o schimbare. Daca nu o face acum, atunci cand?

Răspuns utilizator avertizat
| Alina291 a răspuns:

Pai din cate ai scris aici, tu nici nu ai incercat sa vorbesti cu ea. Intreab-o care-i treaba cu acel baiat si ce vrea de la relatia voastra. Daca tine la tine cu adevarat, o sa inceteza.

| cryssu97 a răspuns:

Pai...ceea ce e sigur in ce ai zis este ca ea nu a inteles ca tu ai vrut sa o protejezi si de aia ai oprit-o sa isi faca tatuajul....adevarul e ca ea la inceput a vrut sa-ti atate sa nu e dependenta de tine si de sfaturile tale, probabil crezand ca u asta crezi. Dar mesajul ei a aratat ca astepta sa iei atitudine. Eu zic sa vorbesti cu ea inainte de toate apoi dupa ce vezi ce spune decizi daca vrei sa ramai cu ea sau nu.