| meriemuzerly a întrebat:

Salutare la toti! as vrea sa-mi dati niste sfaturi.Deci situatia mea este asa:cunosc un tip aproape 8 ani(inca cind eram mici)acum este cel mai bun prieten al meu.dar am avut relatii timp de 2 ani si trebuia sa ne despartim din cauza distantei. oricum comunicam foarte bine.dar in ultima vreme nu-l recunosc.imi face multe coplemente cind vb pe skype mereu se excita,spune ca il atrag foarte tare,chiar mi-a propus sa o facem, dar eu am ris, dar el spune ca serios doreste sa o faca doar cu mine pentru ca sunt speciala(ambii suntem virgini).si nu vrea sa vb cu alte fete.nici nu stiu ce sa fac sau ce sa cred. amindoi cuprindem virsta de 16 ani. chiar citeodata ma gindesc ca eu la fel vreau cu el si ma simt pregatita si am incredere in el.dar ma framint aun gind virsta si nici nu stiu ce sa fac.

6 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

La 16 ani nici macar sa nu va ganditi la sex!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ti se pare ca el chiar tine la tine eu zic sa-i dai o sansa, dar nu ma refer la sex ci la a reincepe relatia voastra.

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Eu nu cred ca e momentul potrivit. Exista alte cai prin care sa-ti aratiafectiunea la anii tai, esti practic un copil. Pentru relatii serioase si sex o sa ai timp toata viata dar adolescenta trece repede si intr-o zi o sa-ti para rau ca nu te-ai bucurat de ea si nebuniile ei la timp. Mai ai rabdare zic happy

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Hei hei, asa ceva nu se face, nu ma refer la varsta( cu toate ca din punct de vedere medical nu este ok, nu ti s-au dezvoltat suficient organele sexuale pentru a incepe viata sexuala si s-ar putea sa ai pobleme pe viitor) ma refer la distanta dintre voi, asa dintr-odata i-a venit lui ca vrea sa ti-o puna, ha? Eu zic sa-ti gasesti un iubit mai aproape de tine deoarece relatiile la distanta sunt inselatoare, lasa internetul si revino la lumea reala, gaste-ti prieten cu care sa te intalnesti in fiecare zi, sa vezi in ce mediu social se invarte, sa-i cunosti caracterul, dupa ce ti-ai dat seama ca totul este ok atunci sa-ti pui intrebarea daca poti face marele pas

| alealexuta a răspuns:

Mai aşteaptă un an, doi. Îmi pare rău. Dacă tu ai încredere în el este treaba ta, dar din câte am auzit nici prezervativele nu mai sunt o soluţie aşa sigură de a scăpa de o sarcină. Ai părinţi, ei îţi vor da. cum să zic, acordul într-un fel de a te lăsa să pleci din mâna lor. Vârsta asta e prea mică pentru a te băga într-o problemă aşa mare. După 18 ani, părinţii nu prea mai au cum să te conducă, eşti într-un fel femeie. Dar aşteaptă vârsta aia, părerea mea.

| silvia94 a răspuns:

Buna.
Daca esti sigura pe tine, atunci da-i bataie.
Daca nu, mai asteapta, poate nu el este baiatul potrivit. Oricum eu zic sa mai astepti un pic.