Eu nu cred ca e momentul potrivit. Exista alte cai prin care sa-ti aratiafectiunea la anii tai, esti practic un copil. Pentru relatii serioase si sex o sa ai timp toata viata dar adolescenta trece repede si intr-o zi o sa-ti para rau ca nu te-ai bucurat de ea si nebuniile ei la timp. Mai ai rabdare zic
Hei hei, asa ceva nu se face, nu ma refer la varsta( cu toate ca din punct de vedere medical nu este ok, nu ti s-au dezvoltat suficient organele sexuale pentru a incepe viata sexuala si s-ar putea sa ai pobleme pe viitor) ma refer la distanta dintre voi, asa dintr-odata i-a venit lui ca vrea sa ti-o puna, ha? Eu zic sa-ti gasesti un iubit mai aproape de tine deoarece relatiile la distanta sunt inselatoare, lasa internetul si revino la lumea reala, gaste-ti prieten cu care sa te intalnesti in fiecare zi, sa vezi in ce mediu social se invarte, sa-i cunosti caracterul, dupa ce ti-ai dat seama ca totul este ok atunci sa-ti pui intrebarea daca poti face marele pas
Mai aşteaptă un an, doi. Îmi pare rău. Dacă tu ai încredere în el este treaba ta, dar din câte am auzit nici prezervativele nu mai sunt o soluţie aşa sigură de a scăpa de o sarcină. Ai părinţi, ei îţi vor da. cum să zic, acordul într-un fel de a te lăsa să pleci din mâna lor. Vârsta asta e prea mică pentru a te băga într-o problemă aşa mare. După 18 ani, părinţii nu prea mai au cum să te conducă, eşti într-un fel femeie. Dar aşteaptă vârsta aia, părerea mea.
Buna.
Daca esti sigura pe tine, atunci da-i bataie.
Daca nu, mai asteapta, poate nu el este baiatul potrivit. Oricum eu zic sa mai astepti un pic.