| AndreiCristian_5074 a întrebat:

Salutare la toti! Nu stiu cum sa ma exprim in legatura cu intrebarea mea: Ce sa fac?! Situatia ar fi cam asa Acum mai bine de 2 ani am cunoscut o fata, cineva mi-a facut cunostinta, cam 2 luni de zile am vb pe messenger si pe la telefon pentru ca eu eram lucram in alta tara (danemarca) si apoi am decis sa ne intalnim, cum ea era in romania am zis ca sa vina ea in Dk la mine, zis si facut. Totul bun si frumos cam o luna si jumatate cat am stat impreuna si apoi ea a plecat inapoi in Ro pentru ca avea facultatea, buun am mai vb. dragoste vezi doamne, apoi dupa inca vreo 3 luni a venit iar la mine, miera dor de ea si toate alea. Am stat iar cam 2 luni impreuna dupa care ea a plecat in romania inapoi pentru a continua facultatea apoi a urmat iar cateva luni (acum sunt putin confuz, o sa intelegeti de ce) dupa care m-am cam certat putin cu ea, prea mi se parea suspect cum pleaca asa im miezu noptii, o sunam si nu imi raspundea, mesaje, nimic etc. a plecat in italia (asta am aflat de la altcineva mai tarziu), mi-a zis ca as dorea sa faca si ea ceva nu nuai eu sa ai trimit bani si de astea. m-am impacat inapoi pentru ca eu o iubeam, eram in stare sa fac orice pentru ea. a venit acasa, i-am trimis bani sasi plateasca datoriile de acolo si drumu si toate alea. acasa una alta dragoste *** am zis ca sa vin in romania ca am si eu una alta de facut. Si de atunci nu a mai vb cu mine, nici un mesaj, nici un telefon. nu raspunde la nimic ( asta tine de o saptamana), iar azi am vb cu 2 prieteni de ai mei sa o sune ei si sa vb cu ea pe messenger si pe ce mai are am aflat ca are pe cineva cam de un an si jumatate (cu mine ar fi avut 2 ani si cateva luni) ca de fiecare data ma mintit, a dat poze cu ea la prietenii mei (care i-am pus eu sa vb cu ea, sa se dea la ea) cu prietenu ei pe cand era in italia ( deci aici iar ma mintit) si cate si mai cate. Problema e in felul urmator. mai am cateva zile si plec acasa in Romania cel mai tare ma doare ca si-a batut joc de sentimentele mele (puteti zice ce vreti) ca ma mintit si nu i-a pasat deloc de mine. si vreau sa o omor sau sa ai fac ceva sa nu mai fie om toata viata. Ma gandesc la asta in continuu, de doua zile nici la lucru nu am fost am zis ca sunt bolnav si nu pot veni, numai la asta ma gandesc DC eu, DC asa, si cum sa o omor sau sa ai fac ceva. oare e bine. numai asa simt ca o sa am si eu partea mea de dreptate. va rog, cine a mai patit asa ceva, sa imi spuna si mie cum a trecut peste asa ceva. cum doamne dumnezeule...crying
Ma scuzati pentru ortografie sau punctuatie dar nu mai stiu nici ce e cu mine, nu mai am rabdarea sa fac totul corect.

Răspuns Câştigător
| Biencush a răspuns:

Nu trebuie sa abordezi asa problema! Ea s-a dovedit a fi o mare mare...si-a batut joc de tine, de sentimentele tale, de timpul tau, de banii tai... dar stai linistit ca roata se va intoarce si va primi insutit rasplata pentru suferinta pe care ti-a creat-o.
Cea mai buna varianta este sa o uiti si sa o ierti, caci chiar daca ii faci vreun rau, tot nu va intelege cat rau a putut sa faca.
Ai sa vii acasa, stiu ca nu te va rabda inima sa nu o cauti sa-i ceri socoteala, dar cu siguranta are ea un barbat langa ea care sa o protejeze si tot nu-i poti face nimic! Nici nu e indicat, nu se MERITA!
Pentru ce sa-ti distrugi viata pentru o asa femeie?
Tu trebuie sa iti vindeci sufletul si sa-ti eliberezi furia acumulata in sufletul tau! Mergi undeva la un preot, spune-i tot ce ai pe suflet, roaga-l sa se roage pentru tine, sa-ti gasesti linistea si norocul tau!
Intr-adevar stiu un astfel de caz.Stii ce s-a intamplat? El, primul, dupa 2 ani de relatie a plecat in Italia la munca, ea ramasa acasa sa faca o facultate, a si cunoscut un alt tip si au inceput o relatie, cu toate ca ea a ramas si cu cel dintai.
Cand ea a implinit 5 ani de relatie cu primul, 3 ani cu al doilea, timp in care cel dintai a intretinut-o in scoala, petreceri cu cel de-al doilea, haine, tot ce si-a dorit, totul a iesit la iveala.
Ca sa vezi cum e soarta asta! Stii ce s-a intamplat? Au lasat-o amandoi, dar plangandu-si greselile pe o banca in parc, l-a gasit pe al 3-lea si cu toate ca a facut atata raua avut norocul sa-si gaseasca marea iubire! Si uite ca n-a fost pedepsita! Poate va fi de acum, caci nu mai am idee ce s-a mai intamplat cu ea.Ideal fi fost ca tocmai acum cand a cunoscut iubirea, sa pateasca si ea la fel, el sa se foloseasca de ea si sa-i dea un sut undeva cu prima ocazie!
Dar numai Dumnezeu stie cum face lucrurile! Nimic nu e intamplator!
Poate asa a fost sa fie, ca sa fii tu mai prevazator intr-o noua relatie, poate a fost ca sa poti pretui mai mult o fata cuminte si care sa te iubeasca, pe care o poti gasi chiar acum, venind acasa!
Ai grija de tine, renunta la gandurile negre si ia-o ca pe un nou inceput!

9 răspunsuri:
| Biencush a răspuns:

Imi imaginez cat suferi, dar ca sa o uiti trebuie neaparat sa o ierti si sa o iei de la capat. Oricata teama ai avea ca vei suferi din nou, cu siguranta nu vei mai alege a doua oara gresit, acum vei sti de ce sa te feresti.
Inconjoara-te de prieteni buni, sa te sprijine si sa te asculte atat cat vei avea tu nevoie.
Cauta-ti o alta prietena, poate chiar aici pe site, sunt multe fete cuminti care isi doresc o iubire sincera si nu o gasesc. E simplu, doar intrebi cine e din zona ta si si-ar dori o relatie serioasa si sincera.Asta e cea mai buna solutie ca sa te vindeci de suferinta din sufletul tau.Si poate atunci cand vei veni acasa va veti cunoaste si va veti place.
Nu sta si suferi in casa, va fi si mai rau.Iesi cu prietenii, iesi la cumparaturi, doar acus vin sarbatorile, o sa trebuiasca sa le aduci cadouri alor tai.
Ajuns acasa, profita de timpul pe care il ai sa te apropii de familia ta, ei vor fi mereu alaturi de tine, orice s-ar intampla!
sper sa fii bine in curand!

| piticapitika a răspuns:

Mai sa stii ca nu e cap de lume, sunt atatea fete in jur! in loc sa stai s-o plangi, mai bine zici mersi ca Dumnezeu ti-a luminat relatia si calea si ti-a aratat ce fiinta aveai langa tine! eu zic sa incerci sa treci peste, sa incerci sa-ti concentrezi atentia asupra altor lucruri gen munca, distractii etc si sa vezi jumatatea plina a paharului! suntem foarte multi de ale caror sentimente multi oameni si-au batut joc si uite-ne tot aici, cu ganduri bune si asteptand o viata cat mai frumoasa in continuare, pentru ca este foarte frumoasa si merita din plin traita, FARA RESENTIMENTE! roata se intoarce, totusi, sa stii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite...si eu am patit ceva de genul, asa ca nu trebuie sa faci caz viata mearge in nainte, las-o, uito ...pentru ca pedeapsa vine de la Dumnezeu nu de la tine.continuieti lucru fa-ti o cariera si uito o sa mai existe alte fete, spre deosebire de ea, ai inteles andrei?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa faci din astea doamne fereste fi cuminte ai grija p cine iubesti dar nu-i face rau ea va plati mult pentru ca si-a batut joc de tine fi sigur.

| Ancajende a răspuns:

Buna. Acum pune frana tu ai o problema amoroasa dar nu omora pe nimeni. Gandeste rational. De fapt tu ai invatat din experienta asta sigur ca doare, Dar tu chiar nu stiai cat de parshivi unii pot fi? Nu stiai pai acum inveti. Nu te ambala nici tu in relatii amoroase prea serioase pana nu afli ce fel de persoana e in cazul tau nu te-ai dus acasa la ea si deja ai inceput sa ii trimiti bani. Sau nu ai trimis pe altii sa vada sau sa intrebe imprejur sa vada cine e ea si daca e libera. Unii ti-au tras teapa si tu ai pus botul nu te-ai asigurat daca acolo nu era ceva necurat le mijloc
. In viitor nu trimite bani la altii pana nu stii cu cine stai de vorba. Te inteleg ca esti ranit, dar parshivi din astia sant multi in lume si multi mi-au tras teapa si mie dar am invatat, m-am ridicat m-am scuturat de praf si am mers mai departe. Mai este si legea si constiinta aici. Nu face prostii care o sa iti distruga toata viata si o sa ajungi un puscarias. Nu o mai cauta pe cucoana aia. Ignoro complet cu cat mai mult o cauti cu atat mai mult ii maresti egoul. Banii ti sau dus si sentimentele sau folosit de tine. Tot ce poti face e sa iti lingi ranile si sa mergi mai departe. Sant sigura ca o gasesti alte fete care o sa tina la tine intr-adevar. Dar doar o sa gasesti cu conditia ca tu sa te vindeci de problemele care le ai acum si cand o sa cunosti pe alta fata sa nu ii faci capul toaca cu problemele si experientele tale negative din trecut. E tot tragic si bla bla dar dati palme pentru a fi naiv si scoateti demnitatea la suprafata si mergi inainte. Cea mai buna maniera e sa o uiti si sa o ierti daca nu o faci o sa iti distrugi viata tie insuti cu ura. Si mai ales o sa ai relatii dezastruoase in viitor cu fetele care vin ca nu o sa iti suporte gelozia sau aluziile sau trecutul tau pe care il mentionezi des. Asta e ce provine daca nu dai drumul urei. Un lucru nu uita. Doar ai sanse ca tu sa gasesti pe cineva bun in viitor daca o ei de la 0 sa ii dai persoanei noi o sansa egala. Nu ca ea sa plateasca pentru tampeniile care alta a facut. Parerea noastra e ca tu sa gasesti altceva mai bun de facut in loc sa te gandesti sa omori pe cineva. Viata e scurta fa tot posibilul sa fii fericit asta include ati calca pe mandrie. si include ati schimba caracterul. Idea asta ca baaaaa cineva si-a batut joc de mine ma duc sa il omor. asta e idee invechita si nu calculata. arata ca esti inteligent si mai ales arata si dovedeste la cei care te-au ranit ca nu te mai doare si viata ta e mai buna decat a fost vreodata. Mult succes - Ma scuzi daca te-am luat tare dar meriti niste suturi sa te trezesti in momentul de fata. Pa Pa. mult succes

| cnami a răspuns:

Buna Andrei Cristian nu gindesc ca ideia de omr e o solutie buna aleasa, presupunem ca tu vei face acest lucru cu ce te alegi:1stai in inchisoare; 2viata iti este distrusa; 3niciodata nu vei sti ce inseamna dragoste reciproca.Stiu ca ce scriu eu acum pentru tine nu are rost, dar sfatul meu este ca tu sa uiti de acea nenorocire pe care ai avut-o, sa cauti o ocupatie pentru tine placuta care sati alunge gindurile si de asemenea daca ai prieteni adevarati iti trebuie comunicare, nu despre ea am invedere sa fie acea comunicare, dar sunt multe teme de discutii.Iti urez bafta mai departe si nu te gindi sa faci un rau cal poti face oricind mai bine fa un bine si va fi primit cu usurinta

| AndreiCristian_5074 explică:

Biencush ati multumesc de raspuns, in legatura cu cel pe care ea al are, nici ala nu e aproape de ea, e prin Arad si sunt sigur ca daca ma interesez mai mult sigur mai gasesc 1-2 cine stie pe unde, asa persoana nu merita sa traiasca dar totusi as vrea mai multe pareri sa stiu si eu ce o sa fac cu viata mea sad

Dupa toate astea, acum nici somn nu mai am si ma gandesc cu ce am gresit, oare voi putea trece peste asta mai merita sa lupt pentru ceva, cine mai are nevoie de unul ca mine. dati-mi si mie ceva sfaturi de viata sa zic asa, sincer acum ma tem de orice, ma tem sa si dorm linistit sa nu cumva sa raman adormit, adorm doar cand nu mai stiu ce e cu mine de somn. in ce stare poate sa te aduca o femeie caruia iai daruit totul si ai fi fost in stare chiar si mai mult de atat, niciodata nu credeam ca am sa ajung asa de neajutorat crying

Nu pot sa o iert, si nu pot sa o las asa sa creada ca scapa fara nimic...nu pot...