Fa ceea ce crezi tu nu te lua dupa ce iti spun ali Eu de ex. iti zic sa-i dai papuci Pentru ca nu ei au sentiment fata de ea Ci tu)
Las-o balta. Daca ea la primul hop s-a si sarutat cu ala, data viitoare se culca cu el. Si ...sa nu cumva sa o crezi ca nu va mai exista data viitoare. Iar eu nu am o parere buna despre fetele care beau (cand se cearta), sunt instabile emotional. Imagineaza-ti ca pe viitor poate ai vrea ceva mai serios, ca si casatoria, si cand vii acasa de la munca, nu stii daca o mai gasesti acasa, apoi du-te si caut-o prin santuri. Nu cred ca iti doresti o astfel de viata. In orice caz, daca a avut tupeul sa se mai sarute cu ala, inseamna ca nu te iubeste asa mult cum crezi tu, sau cum iti spune ea. Succes!
Auzi, întreab-o de când e băutura o scuză pentru prostie?!? ce, șoferii beți scapă de pedeapsă dacă fac accident?
De cand am inceput sa citesc, am vrut sa-ti spun ca prietena ta o arde cu respectivul. M-am intristat cand am citit ca ti-a marturisit ca a facut-o. Mi-ar fi placut sa fiu eu primul care iti spune asta...
Ai incredere in ea. Te-a mintit inainte, te va mai minti si pe viitor, ca orice om.
Daca ea te-a inselat, tu cum poti sa mai ai sentimente de iubire pentru ea? Las-o baiete! Poate ii place mai mult acel baiat care se poarta urat cu ea.
Te-a inselat. Las-o asa. Daca te-a inselat acum te va insela si mai tarziu. Mai bine suferi acum decat sa suferi si mai mult mai tarziu. Si eu am prietena de 1 an si o iubesc dar daca mi-ar face asa ceva nu as mai vrea sa o vad in viata mea. Nu poate sa te iubeasca si sa iti faca asa ceva. Ca a baut putin asta e scuza? Nu exista nicio scuza pentru asta. Aceasta este parerea mea, dar tu fa ce crezi ca este mai bine pentru tine.
Pai normal ca te-a inselat propria ta prietena. Nu avea cum sa te insele iubita vecinului de cartier. )
A te saruta nu se pune neaparat ca te-a inselat. Plus ca eu cred ca el a profitat de faptul ca a prins-o intr-o postura vulnerabila.
Si a avut totusi bunul simt sa iti spuna.
Ce nu inteleg eu...ea de ce vorbeste totusi cu el?