| deeaaa12345687 a întrebat:

Salutare lume.Am o mica problema, aseara am avut un contact sezual cu partenurul meu, nu vreau sa trageti atentia la acest fapt.Problema este ca am avut contact sexual neprotejat, asa ne-am obisnuit sa o facem pentru ca cu prezervativ nu se simtim bine.A durat cam 30 minute apoi el a scos-o cu 20 secunde aproximativ inainte de ejaclare, a exaculat afara.Dar dupa aproximativ 30 minute prietenul meu iar a inceput sa ma mingiie, si eu o doream asta din nou foarte mult.In fine mi-a bagat-o in vagin din nou si a mai facut cateva intoduceri lenete,pai am vorbit despre sansele de a fi insarcinata, si el a zis ca inainte sa o bage a stors sa vada daca nu e sperma si nu era. Acum intrebarea mea este, sunt sanse sa ramin insarcinata?

Răspuns Câştigător
| Bishopp a răspuns:

Da! Ai sanse destul de mari sa poti ramane insarcinata. Nu se "stoarce " penisul. Daca vrei sa repeti dupa primul act, ar trebui ca el sa urineze o data si penisul spalat bine, asa vei stii sigur ca nu a mai ramas niciun spermatozoid pe penis. Exista sansa ca pe penisul lui sa fi ramas spermatozoizi iar cand a introdus penisul acestia ai aterizt fix in uterul tau. Nu trebuie sa te panichezi. Stresata o sa fii. Dar, ca sa fii sigura poti lua pastila de a 2 zi. Sau astepti 7-14 zile, dupa care iti cumperi un test de sarcina si vezi daca ai ramas sau nu.
Pe viitor recomand tehnica de mai sus sau anticonceptionale sau prezervativul ca e cel mai safe. Stiu ca fara e mult mai bine, si te simti mult mai bine dar a avea o partida de sex in siguranta si dupa sa nu stai stresata ca ai putea ramane insarcinata e cel mai linistitor.
Ia o hotarare, si ai grija de tine! Daca vrei poti sa mi mai scrii in privat orice doresti.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Dacă a „stors-o" bine sansele sunt mici dar există.

| corbulalbrosu a răspuns:

DA, fiindca exista probabilitatea certa de a se fi scurs o parte din sperma ramasa in uretra in vagin. Acest lucru devine posibil si cu sanse destul de mari de a se produce daca NU a urinat intre timp, pentru ca urina sa elimine resturile de sperma care raman intotdeauna in uretra. Si bineinteles sarcina se poate naste in cazul in care actul sexual a fost intretinut intr-una dintre zilele PERIOADEI FERTILE a actualului tau ciclu menstrual. Tu esti cea care poate sti raspunsul corect. Multa sanatate!

| vocea a răspuns:

Buna draga mea, stai linistita daca nu si-a dat drumul in tine sunt zero sanse sa ramai insarcinata, bucurate de placerea sexului cu partnerul in continuare dar te sfatuiesc sa iei anticonceptionale si nu o sa mai stai cu teama ca isi da in tine drumul

| corbulalbrosu a răspuns (pentru vocea):

Sansele sunt foarte mari probabil de peste 80% daca sexul a fost intretinut in perioada fertila a actualului ciclu menstrual a d-rei. In acest caz se impune folosirea pastilei de a 2-a zi fiindca se poate considera ca fiind similar cu ruperea prezervativului si patrunderea spermei in vagin involuntar. Raspunsul este 100% GRESIT.

| Niklauss a răspuns:

Sansele sunt mici daca nu a ejaculat in tine dar ai grija pe viitor deoarece poti sa ramai insarcinata odar de la un spermatozoid.
Ai putea totusi sa iti iei anticonceptionale.
Sper ca te-am ajutat,

| noink a răspuns:

Sansele sunt foarte mari! spermatozoizii sunt microscopici, ar fi putut ramane pe capul penisului