Prietene nu stiu, acum e si dupa cum iti zice tie capu' stiindui reactiile de pana acum si etc
eu, si nu cred ca's singurul, ma arunc repede intr-o relatie. 2 saptamani mi-se pare un timp suficient cat sa cunosti o persoana.
primul pas ar fi sa iesiti doar voi 2, ii studiezi reactiile si ai si tu ocazia sa o "inveti" mai bine.
apoi..in functie de cum ai simtit-o tu pe ea, vezi daca mai astepti sau nu mai e cazul.
faza cu matusa, iti dau exemplul celui mai bun pr al meu care e cu o tipa de 5 luni ...se vad doar in weekenduri sau cand trece el pe la ea prin generala in vizita... ideea e ca se vad foarte rar..si totusi relatia nu sefera din cauza asta. deci nu ar trebui sa iti pui problema asta prea serios.
eu ti-am zis..incearca sa vorbesti cu ea... pana la urma (ai zis liceu) ma gandesc ca la 15-16-17 ani nu e asa un capat de tara nici un refuz.(desi din cate stiu eu fetele nu se apropie de un baiat asa degeaba;] )
eu zic sa ai incredere in tine... (nu sa fii "smeqwer" la ea, ci doar sa fii increzator) si multa bafta (an_evil_angel97@yahoo.com da-mi si mie detalii dupa ce faci ceva, ca m-ai facut curios :]] )
Acum cine nu da raspunsuri utile?
Raspunzi la intrebari doar ca sa te afli in treaba?! sau?
... eu cred ca ar trebui sa o intrebi ce crede despre tine... insa sa fii foarte atent la reactiile ei, deoarece s-ar putea sa-ti spuna ca ii place de tine doar ca sa nu te supere.
Remusopen întreabă: