Incearca sa te porti frumos cu ea, sa nu o jignesti si sa o surprinzi mereu! Eu cu un astfel de baiat as ramane!
Nu jignesc, mereu m-am purtat frumos, un mare gentelman, mereu le surpindeam'' da nici una nu a vrut ceva serios...la dracu daca eram urat nu statea nici una cu mine... dara mite sa----
Fetele, in general, nu sunt incantate sa le plimbi cu camionul. Incearca si tu cu o masina mai mica.
Buna asta da nu le plimb cu camionu am sa imi schimb poza
Prea multe defecte, si toate sunt adunate la tine.Esti un ghinionist!
Tu esti problema...
Pentru ca nu cauti persoana potrivita, si le schimbi asa instan cand nu iti mai plac. Daca pui aceasta intrebare inseamna ca ai avut cel putin 3-4 partenere, deci cum de ele nu te-au pastrat ca partener? Exista ceva ce trebuie schimbat la tine!
Mult noroc!
Depinde de modul in care te comporti, vorbesti, poate ca fetele sunt deranjate de anumite actiuni ale tale sau poate pur si simplu nu vor o relatie stabila
Mereu le-am protejat am avut gija de ele am fost atent, niciodata nu am injurat in fata unei fete sau sa tip...
Nu ca imi plac aventurile, da vreau o fata doar amea, nu-mi place sa fiu sigur m-am saturat ca azi sa ies cu o fata si peste putin timp cu alta.
Poate nu iti petreci destul timp cu ea sau nu ii acorzi destula atentie
Poate ca inca nu ai gasit fata speciala pe care o cauti, sau ai un comportament care deranjeaza foarte tare, sau fetele care le alegi nu cauta relatii stabile.
Cred ca asta tine si de comportamentul tau, de modul in care ii vorbesti dar depinde si de genul de fata cu care incepei o relatie! Tu stii cel mai bine cine e vinovat in situatia ta!Multa bafta in gasirea unei solutii
AlexEjmecheru întreabă: