| TanyaTania334 a întrebat:

Salutare lume draga! Eu sincer, nu mai suport..dorul de fostul meu iubit, primul barbat din viata mea ma doboara..as vrea macar 5 minute sa-i aud vocea,sa stiu ca e bine,dar din orgoliu nu vreau sa ii scriu, astept ca poate intr-o zi sa ma sune sau sa-mi lase un mesaj. E cumplit dorul de el mai ales ca..atunci cand postez vreo poza cu mine, e printre primii care se uita, care imi da like-uri..chestia e ca nu vreau sa cersesc iubirea nimanui si chiar am incercat sa cunosc si alte persoane in speranta ca-l voi uita. Cu ce puteti sa ma sfatuiti? De la o vreme nu mai gasesc nicio motivatie in a face ceva.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce nostalgica ești sad
Găsesteti un hobby, o pasiune, citește o carte interesanta, căutați un job, fa cumpărături că s-a demonstrat că ar fi antidepresiv sau încearcă să îți cauți pe altcineva care poate te va iubi mai mult decât precedentul, sper să găsești pe cineva care sa te iubească cu adevărat fiindcă din întrebarea ta reiese că ești o fata cu suflet bun

10 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Dacă nu are pe altcineva, dă-i și tu like=uri la poze, poate se prinde că ești încă interesată.

| Violleta2022 a răspuns:

Asta nu-i dor, ci obsesie!
cand vei intelege ca barbatul ala nu mai poate fii al tau si ca este o relatie consumata si trecuta, poate vei fii capabila sa mergi mai departe. dar atata vreme cat refuzi si te incapatanezi sa traiesti in trecut, sperand la ceva ce nu se va intampla niciodata, obsesia cu el te va tine mult si bine.
Sfatul meu este: sa te trezesti la realitate si sa incetezi cu obsesia pentru "fostul", traindu-ti prezentul ca orice om normal si sanatos si facandu-ti planuri de viitor, cu un alt barbat.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Buna!

In primul rand... stii si tu solutia la aceasta asa zisa "problema". Dorul de el? Orgoliul? CUM sa existe orgoliu in acest sens? Stii ca orgoliul este doar in mintea ta, este una dintre cele mai intalnite cauze pentru despartirea cuplurilor, uramand altele dupa. Daca stai asa... nu ajungi nicaieri.

In al doilea rand, vorbeste cu el, zau asa. Daca chiar asta vrei, de ce nu vorbesti? Poate si el gandeste la fel ca tine, fa tu primul pas atunci, asigura-te ca spui ce ai de spus, asigura-te ca ai vorbit cu el despre asta si ai facut tot posibilul sa va impacati (daca asta iti doresti cu adevarat). Hai ca nu este greu, lasa orgoliul si egoul tau, aceste lucruri ar trebui sa le privesti ca pe ceva negativ, asta face el, egoul, asa lucreaza. Practic tu nu ai stapanire pe mintea ta.

Asa ca schimba asta. Pune mana si scrie-i. Numai bine si multa intelegere va doresc! ^_^

| Sofer a răspuns:

Scoate-l din viata ta. Block peste tot.

Răspuns utilizator avertizat
| mdc98 a răspuns:

Simplu, treci peste si gata. happy

| Valeennavoleena65 a răspuns:

Blocheaza-l peste tot şi uita-l, crede-mă va fi mult mai bine, oamenii vin şi pleaca din viata noastră, trebuie să ne obişnuim, ştiu că e greu să uiți o persoană dragă dar dacă vei continua aşa îți vei face rău ție

| Paulyka36 a răspuns:

Cel mai bine e să-ți oferi timp tie, sa nu te implici in nicio relație daca inca e in inima ta, o să fie mai rău.Chestiile astea nu trec de pe o zi pe alta și necesită împăcare de sine.Eu încă am momente din astea și a trecut aproape 10 ani. Oamenii și ce te-au făcut ei să simți nu trec niciodată, atata doar că timpul mai estompează din intensitate.

| jkhdjkshnbqahkf a răspuns:

Da-l dracu

| MckormicEmma a răspuns:

Salut.
Cât de mare dorul de fostul tău iubit nu ar fi, nu trimite mesaj, nu-l contacta!
Începe să înveți limbi străine, să faci sport mult, să citești, să investești în cultura și educația ta, să descoperi lucruri noi și interesante, etc.
Atât timp cât te vei gândi la el, și nu vei încerca să faci alte lucruri, să-ți vezi de treaba ta, și să treci la alt capitol, nimic nu va se schimba.
(citește cartea : poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat, Steve Harvey. Te va preocupa puțin?)
Baftă, și be strong!?