Tu o iubesti,esti mult mai matur,intelegi ce simti,iti poti defini sentimentele,dar ea e doar un copil,inca.
Oricat de frustrant,pe atat de adevarat.
Are nevoie de foarte mult timp,in primul rand sa se poata GANDI fara sa se panicheze la ceea ce i-ai spus.
Ceea ce tie ti se pare firesc,pentru ea e exagerat,ceea ce tu intelegi,pentru ea e un mister.
Adu-ti aminte de tine,cand te-a placut,prima oara, o fata, ea pe tine, nu tu pe ea.Cum te-ai simtit, cum ai reactionat...Aduce putin cu modul in care vede lucrurile,acum,fata ta draga!
Ai nevoie de calm si de rabdare, cea mai mica insistenta a ta, te poate scoate din joc complet!
Te-ai uitat vreodata la un melc? Locuieste in cochilia lui si iese numai in conditii de maxima siguranta.Se desfasoara incet incet si isi scoate usor cornitele ca sa tatueze discret terenul.La cea mai mica umbra de pericol,cornitele si intreg corpul, dispar!
Cu asta ai de-a face, in ce o priveste pe fata iubita.Mai ai,in plus,si pe parintii ei,care cu greu ar incuviinta o relatie intre voi doi.
Asa ca,incearca sa-ti revii cumva,sa-ti depasesti obsesia, sa te incurajezi singur si sa ai o rabdare enorma!
Pasesti pe nisip alunecator si poti disparea oricand din peisaj.
Ai grija, rabdare si tempereaza-te!
Hmm.Pai nu stiu punete in locul ei.Un baiat cu 5 ani mai mare ea avand 14 ani se gandeste la tot felul de chestii gen "asta desii e prieten bun cu mine pun pariu ca vrea doar sa profite de mine" stii la ce ma refer.Eu cred sa incerci sa o iei cu incetul sa nu o sperii spune-i in fata ceea ce simti pentru ea astfel ai putea sa-i vezi reactiile. Gandeste-te si la ce ar zice parintii ei daca ar afla sincer mama mea daac as fi avut eu 14 ani mi-ar fi spus tare si clar NICI VORBA.Incearca si tu sa o cuceresti pe ea eu cred ca te cam grabesti. Bafta :*
Incearca sa faci cumva sa ajunga fata la link'u asta si daca il vede si maicasa e rezolvata problema... dupa parerea mea.
Iti urez bafta!
Depinde.Daca prezinta vreo atractie pentru tine sau nu, poate astea sunt pretexte pentru ca nu o atragi, nu esti genul ei.Incearca sa mai cunosti si alte fete daca ea nu este de acord sa fie cu tine,cred ca daca te-ar place cu adevarat,nu ar mai fi asa tematoare in privinta parintilor,sau nu stiu,daca ti-a marturisit ca si ea te place,sau ti-a dat semne,atunci poate e ea o fata foarte cuminte, tematoare retrasa. Dupa asta iti poti da seama, daca nu inseamna ca nu vrea sa iti raneasca sentimentele
Multumesc pentru raspunsuri tuturor.am ascultat cateva din sfaturile date de voi,si astazi am vorbit "putin" cu ea,am salutat-o,am intrebat-o ce face,dupa care i-am zis ca as fi vrut sa ma intalnesc maine cu ea sa ii dau si eu cadoul pe care i-l cumparasem pentru ziua ei,am asteptat un raspuns,dar nu a mai zis nimic, dupa o ora a iesit de pe mess, i-am lasat un mesaj in legatura cu ce am scris eu aici mai sus si desigur si linkul postului.Au trecut 10 ore de atunci si nu a mai zis nimic cu exceptia unui update de status acum cateva zeci de minute care zicea - Some people are too si to express themself...probabil avea legatura cu mine, dar in fine, nu prea am inteles ce legatura avea.Am ajuns sa cred ca pentru ea aceste 2 cuvinte "te iubesc" nu inseamna nimic.habar am ce sa mai fac...
multumesc inca o data
AndrewTate7789 întreabă: