Atunci stai liniștit că n-ai nici o problemă.
Când ai o viață sexuală constantă și îndestulată e foarte normal să nu prea mai reacționezi doar la ceea ce vezi. Asta nu e o problemă.
Problemă e atunci când nu mai reacționezi calumea și nu te mai ascultă când ești cu femeia în pat.
Hristos a înviat. poate nu ai găsit încă femeia care sa iei scoale calumea penisul
Nu. Cu siguranță nu.
Ai auzit tu că medicii ginecologi sunt cu toții impotenți?
Nu sunt chiar impotent dar înainte stătea soldatu drept când vedeam câte-o domnișoară mai drăguță. Acum e cam molau și ma gândeam ca poate mi se pare ceva asa prea comun la job
Ai o oarecare dreptate.O sa fac o mica pauza sa vad ce reacti o sa mai am.Un pic de sport no să-mi strice ai o terapie.
Atunci stai liniștit că n-ai nici o problemă.
Când ai o viață sexuală constantă și îndestulată e foarte normal să nu prea mai reacționezi doar la ceea ce vezi. Asta nu e o problemă.
Problemă e atunci când nu mai reacționezi calumea și nu te mai ascultă când ești cu femeia în pat.
Nu ai spus cât sex faci la 27 de ani cu prietenă sau nevastă.
Normal la 27 de ani ar trebui să faci sex de 2 ori pe zi cu pauză de 12 ore între sex.
Adică dimineața și seara să faci sex.
Fac destul de des cu diferite partenere pe lângă nevasta, nu ma refer la dame de companie ci la prietenie cu benefici. Doar ca nu mai sunt mulțumit, erectia vine cam greu și pe pastile nu mas da.
Pai dacă nu prea se mai ridica nivelul, de ce naiba mai faci sex și cu altele? Puținul sex pe care îl mai poți face, încearcă să-l faci cu nevasta. Că nu te văd prea bine. Dacă ai 27 de ani și nevastă-ta are tot pe acolo; crezi că o sa-si petreacă cei mai frumoși ani din viata fără sex? O să divorțeze, sau în cel mai bun caz o să-și facă amant.