| Bossu000918 a întrebat:

Salutare lume, sa va spun un lucru, am 19 ani și tot sunt singur, adică n-am nicio relație, nimic. Cum as putea sa am o relație? Dacă mi-aș face o relație cu o fata face mișto de mine și mă ia peste picior, adică deja am aproape 20 de ani și nu sunt căsătorit

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Stai linistit ca nu se casatoreste nimeni la 19-20 de ani, ca abia ai iesit din adolescenta, nu prea ai nici minte, nici venituri financiare sa poti sustine o familie la 20 de ani.

Iti iei job inati, te cizelezi si apoi iti cauti o fata, sperand ca in 3-4 ani sa te casatoresti.

| Goete a răspuns:

Nu poti "sa-ti faci" o relatie tu singur - cred ca problema ta e ca infoci gresit.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Fa-ti o relatie cu o fata misto si nu va face misto de tine.
Cauta decenta si inteligenta, nu doar fizicul.

| Robert2526 a răspuns:

Ghice ce, majoritatea baietilor nu sunt casatoriti la 20 de ani. Unde e problema de fapt?

| Kiran a răspuns:

Prima data fa rost de casa / masina decenta / ocupa-te de fizicul si gandurile tale, dar in acelasi timp cat lucrezi la subiectul "tu", uita-te in jur si invata fara sa judeci relatiile celorlalte persoane, sa stii la ce sa te astepti dupa ce finalizezi ce am scris mai sus.

Nu fa greseala de a te casatori sau pune intr-o relatie, apoi sa te bantuie gandurile ca ce "naiv" am fost, se intampla pentru ca se intampla, dar ai sansa sa inveti de la cei ce au "cazut". Succes!

| SamHarris a răspuns:

Salutare lume, am 19 ani și tot singur. Crezi că ești singurul? Privește în jur! Suntem cu toții prinși în labirintul ăsta al consumerismului, anesteziați de promisiuni goale și validare ieftină.
Căsătorit la 20 de ani? Asta e calea spre o viață de compromisuri și rutină sufocantă! Crezi că o "fată" o să-ți umple golul din suflet?
Ești un cerșetor care așteaptă firimituri de la masa altcuiva!

Ai 19 ani, ai o viață întreagă ca să te descoperi, să te lovești de asfaltul realității și să-ți definești propriile reguli!
Uită de relații siropoase și caută-ți propria luptă!
Găsește ceva pentru care să arzi, ceva ce te face să te simți viu cu adevărat!
Altfel, vei sfârși un sclav al mediocrității, un hamster care aleargă într-o roată ruginită!