E foarte amuzanta partea cu JB si Pariu cu viata. Ai zis-o de parca era vorba de tigari si droguri, iar tu ai facut un sacrificiu si ai acceptat-o si asa.
Sanse sunt multe, dar totul depinde de voi. Am vazut ca tu o iubesti si ca iti doresti sa ai o relatie, insa noi nu avem de unde sti ce gandeste sau ce doreste ea.
Nu pot decat sa te sfatuiesc sa iti urmezi planul de a o intreba daca vrea sa fie cu tine si vei vedea pe urma ce se mai intampla .
Stii intai e o prietenie iar din prietenie se naste dragoste tu trebuie sa fii 100% sigur ca ea e iubirea vetii tale ca sa puteti traii fericiti "pana la adnci batraneti" acestea pot fi si niste iluziii dar la cum te-ai exprimat mi-am dat seama ca o iubesti cu adevarat dar este o problema esti sigur ca si ea te iubeste la fel de mult? Daca o iubesti asa de mult si o vezi perfecta si sunteti asa de buni prieteni inseamna ca stii totul despre ea incearca sa o recuceresti incerca sa o intelegi de ce ii place pariu cu viata deoarece si in acel serial este vorba de dragoste incearca sa fii mereu spontan sa o impresionezi.
That's the point. ea nu simte ce simt eu. Da, o cunosc destul de bine si putin ma intereseaza de ce ii place serialul ala, e prea dramatic pentru mine. Si cand vine vorba de caracter nu ii pot gasi niciun defect. Nu are vicii, nu se cimenteaza cu machiaj, nu injura, e respectuoasa, e constiincioasa si lista poate continua. Eu nu-s nici Fat-Frumos si nici Cassanova asa ca nu ma prea pricep la cucerit fete dar odata ce-s ale mele stiu cum sa ma comport cu ele insa ea nu a avut ocazia. Nu prea ne-am vazut, a fost o perioada in care eram ocupati amandoi si na.
Daca va iubiti crede-ma ca cu timpul isi va da seama ca a gresit isi va da seama ca ai iubit-o si va regreta momentul in care v-ati desprtit si atunci ea va dori sa fiti din nou impreuna, pentru a cucerio nu-i nevoie sa fii Fat-Frumos sau Cassanova trebuie doar sa stii sa o impresionezi sa o faci sa simta acea placere de a sta cu tine, de a te auzi chiar si la telefon, de a dori sa iti vada zambetul, de a dori sa fie cu tine asta numesc eu iubire iar atunci cand tu simti acestea si ea le va simti veti putea fi fericiti"pana la adanci batraneti" :* Bafta
anonim_4396 întreabă: