Nu cumva ti-e scarba de ele pentru ca se culca cu multi? Eu te depasesc in varsta si tot celibatar vreau sa fiu, sofer pe camion singur e numai bine asa o sa ajung pana la urma, axeaza-te pe o meserie in care sa nu fi mult timp acasa daca esti acasa ai sa simti nevoia de femeie (eu patesc si acum asta chiar daca mi-e scarba de ele) dar cand ai gandul la servici si iti faci datoria uiti complet de muieri.
Probabil ca ai dat peste tot felul de fete cu caractere ce lasa de dorit, insa fiecare fata e diferita, nu ai de ce sa generalizezi. Poate ca nu ai "lipici la fete" fiindca nu sunt fete potrivite pentru tine. Gandeste-te ca probabil nici altele nu au avut lipici la tine, sper ca intelegi ce vreau sa spun.
Nu trebuie sa-ti fie scarba de toate fetele. E ca si cum as spune ca mi-e scarba de baieti fiindca toti baietii isi fac poze in oglinda la abdomen, sunt cocalari si umbla dupa curve cu fundu pe-afara. Ti se pare adevarat?
Daca nu belesti ochii, nu belesti nimic! Cum sa nu te atraga fetele? Incarca sa stai mai multi timp in preajma lor sau sa mergi la un psiholog!
Domnule, ia zi-mi tu mie, cumva iti cauti potentiale iubite p-aici? Ã? "1.93, frumos, tanar, 17 ani", fetelor, la atac!
De fapt, asm scris toate astea ca sa va faceti o idee asupra mea, nu ca sa ma laud....cine stie, unii dintre voi poate credeti ca sunt nu stiu ce agarici...
Faza e ca tu vezi in fete jucari sexuale si pentru ca nu fac ce vrei tu te frustrezi si ti scarba de faptul ca nu vor sa fie cu tine
din pacate societatea din ziua de azi denigreaza imaginea femeii, daca o femeie nu te facea acuma nu vorbeai despre asa ceva, gandeste la maicata cand scrii asa ceva, de ce nu ti scarba de porci care isi bat joc de fete doar pentru sex, ura nu-i buna elibereteazate de ea
Și ce treaba are asta cu fetele că nu ești tu capabil să socializezi? Ești cum se spune misogin?!
Ce ai cu femeile nu le băga pe toate într-o singură grămadă că nu sunt!
PS: Era să uit până la urmă tot la vaginul unei femei o să tragi... asta dacă nu devii gay sau un onanist înrăit. Fie că plătești o curvă și tot acolo ajungi.
La varsta voastra in fiecare dimineata cand va trezit aveti alte idei care de care mai nastrusnice, cu siguranta ca peste o saptamana, doua cand dai peste o mimoza o sa umblii cu botul intins sa prinzi si tu ceva, la 17 ani nu aveti doua vorbe la un loc
Daca ai fi mai atenta la intrebare, ai vedea ca am specificat faptul ca nu sunt gay.Pur si simplu am avut prietene care stateau cu mine doar pentru bani...iar asta imiace greata, scarba...
Poate e o faza trecatoare. Dar stii ca mai sunt si fete diferite, nu?
Daca ti-e scarba in adevaratul sens al cuvantului, esti gay.
Parerea mea e ca exista si fete care nu sunt scarbe. am avut o prietena ok, adica m-am inteles bine cu ea, da' nu am putut sa tin la ea. Rare, dar exista.
De ce sa ramai burlac pentru tot restul vietii cand poti sa-ti gasesti o fata cuminte, care sa te merite?
Misogin. Ce ti-au facut fetele de le urasti?
Eu sunt de acord cu tine. Cine are nevoie de relatii serioase? E plictisiti sa vezi atatea familii care isi jura credinta vesnica, si dupa o luna -doua ii vezi la divort. E mai bine burlac/ burlacita, decat un catelus dupa fundul sotiei/sotului.
Iesi putin afara si priveste in jur, apoi gandeste-te la toate personele pe care le cunosti.lumea e plina de idioti, asta e, n-avem ce face.sunt doar cateva exceptii si alea sunt greu de gasit.
sfatul meu: ramai burlac pana cand gasesti o fata care nu pare idioata, apoi verifica daca este, iar daca e o persoana deosebita, nu mai fi burlac
Ba! Esti prost sau esti prost? 1.93? Daca esti si inalt si frumos de ce renunti asa usor? Eu ador baietii inalti! :X Dar sunt prea mica pentru tine... pacat . In fine, gasesti tu o fata sa te placa! :*
Esti gay si da exagerezi eu oricum am un coleg care va fi burlac pentru totdeauna ca-l cheama burlacu tudor
Buna. Este o gluma buna. La 17 ani nici copt la minte nu prea esti. Habar nu ai ce inseamna viata in singuratate. Gandeste-te mai bine, si cel e al tau e pus mereu deoparte. Rabdare sa ai.
See ya
anonim_4396 întreabă: