Daca sexul spui ca afost intotdeauna protejat, cum crezi tu ca s-ar putea sa se produca o sarcina?
Sangerarile intre menstruatii pot avea multe cauze: infectii vaginale, dispalzie de col uterin (rana pe colul uterin), chisturi ovariene, fibroame, tumori samd.
Ti-as recomanda sa mergi la ginecolog pentru a investiga aceasta mica sangerare, mai ales ca este insotita si de durere, ceea ce nu este tocmai bine si nici sanatos.
PS Sportul nu infleunteaza menstruatia si nu afecteaza organele reproducatoare!
Am menționat asta fiindcă știu ca nicio metoda de contracepție nu este 100% sigură așadar mereu îmi pun problema asta
Prezervativul este foarte sigur, atata vreme cat are masura corecta si este pus corect pe penis, inainte de a intra vaginal.
Toate, dar absolut toate problemele cu prezervativul sunt din cauza ca baiatul cumpara masuri mari de prezervative si aceastea fiind mari/largi, se rasucesc pe penis in timpul miscarilor sexului, se intind la maxim si pocnesc.
Asadar, un prezervativ pus corect trebuie sa intre foarte greu pe penisul erect si sa stea strans lipit de piele, precum pielita de la salam, pe salam, fiindca in acest fel devine ca a doua piele a penisului, fara sa se poata rupe/sparge, oferind protectie 100%.
Nu are legatura cu implantarea! Este posibil sa apara astfel de sangerari si ca urmare a actului sexual, uneori, te mai raneste, se intampla, mai ales daca este mai dur. Sau poate sa fie un simptom al unei boli, spre exemplu chisturi ovariene.
Sau poate sa fie sange rezidual de la menstruatia anterioara
Eu as tinde sa cred ca e de la un act sexual putin mai dur