Masturbarea e dimpotrivă - benefică, deoarece ai învățat să=ți cunoști corpul și ceea ce te face fericită. Poți să te atingi chiar și în timp ce faci sex, ca să ajuți senzațiile să se împlinească în orgasmul multașteptat.
Dar - așa cum s-a spus deja - orgasmul prin act sexual nu depinde în întregime de tine - trebuie să conlucrezi cu partenerul, să comunici cu el, să-i spui și să-i arăți ce-ți place și ce nu, ce te încinge și ce te oprește.
Și nu te așteptă la rezultate imediate.
Doar de curiozitate (nici nu-i nevoie să îmi răspunzi aici - e suficient să-ți răspunzi ție însăși, sincer): cât timp ți-a luat de când ai descoperit masturbarea și până ai avut primul orgasm?
O concluzie foarte buna, toate vin cu putinul. Totul sa se intimple odata ar fi bine dar mai tirziu plictisitor.
Faptul ca te-ai masturbat nu are nici o legatura cu asta din cate stiu eu, dar nu ai facut bine...la orgasm nu ajungi dupa 4 5 ori, de ex eu mi-am inceput viata sezuala la 16 ani jumate si am avut primul orgasm abia la 19 ani, dar depinde si cat de excitata esti si depinde si de poztie pentru ca orgasmul e atunci cand baiatul atinge punctul G care se afla la cativa cm in vagin, deci stai linistita ca o sa ai
Nu a influentat cu nimic din contra ajuta. insa este un pic cam greu sa ajungi la orgasm cand nu ai pera multa experienta. daca vrei sa ajungi mai repede la orgasm in timp ce te penetreaza tu poti sa te joci cu clitorisul si asa ajungi mai repede. a si ca tu sa ajungi la orgasm nu depende numai de tin ci si de partener si durata actului. @03052003 nu mai spune tampeni fetito ca tu nici macar nu te epilezi, din causa aia poate nu ajungi tu la orgasm ca ramane impadurita si nu se scoala la saracu baiat
Fiindca te-ai masturbat de la 14 ani a fost o greseala. Acum vei ajunge mult mai greu la orgasm.
Ps:nu te mai masturba!
Fetito tu ai 11 ani, ce sti tu despre sex? du-te si joaca-te cu Barbie. si nu mai raspunde daca nu sti ce vorbesti ca esti bata.
Patriciia întreabă: