| AlinAsu a întrebat:

Salutare. Ma numesc Alin si uite cum sta treaba : Mie imi place de o fata, in clasele generale am invatat la aceeasi scoala dar acuma invatam la licee diferite ea invata in alta localitate dar face naveta iar eu la liceul din oras. Imi spuneti cum as putea sa intru in vorba cu ea? Cum sa incep? Nu stiu ce sa fac sunt disperat! Cum sa o invit la un suc? Unde sa o astept? Va rog sa-mi ziceti de la cap la coada! Va multumesc

Răspuns Câştigător
| Fretus a răspuns:

Pai in primul pas invit-o in oras la un suc asa simplu intreab-o daca vrea sa iesiti dupa fa-ti un plan cum ai vrea sa decurga intalnirea voastra bine inteles in cap sa ai planu. Ce o sa comanzi sa te apropii de ea si in final sa o saruti. Dupa stabileste o alta intalnire cu ea daca totul a mers bine spune-i tu cand ai vrea sa va vedeti.De ex hai sa ne vedem sapt viitoare vineri deoarece m-am simtit bine cu tine si as vrea sa se mai repete. Ps dac anul vrea sa o saruti sa nu iti fie rusine deloc nu ai de ce deoarece ai incercat. Unde sa o astepti pai undeva mai aproape sa mergeti intreuna sa beti de ex daca face naveta in statie sa ai o floare si sa o pupi pe obraji sau sa o imbratisezi este foarte importat sa o atingi. Ea va simti ca si este o conexiune intre voi. Daca va incerca sa te atinga sub orice fel inseamna ca simte o conexiune intre voi sau daca rade la lumele tale este important sa o faci sa rada.

1 răspuns:
| AlinAsu explică:

Astept mai multe raspunsuri TC!