Sunetul ala de unde venea, din lumea de dincolo? sa intelegem ca pentru un sunet ti-ai lasat iubitul cu morcovu-n soare si ai plecat? mi-l si imaginez cu pantalonii in vine, cantand refrenul ala! aa, sa nu uitam, sigur esti gravida!
În PRIMUL rând, ar TREBUI să fi sigură că NU a ejaculat în tine - ceea ce e puţin probabil să-ţi dai seama, mai ales că erai virgină şi nu ai experienţă ( chiar multe femei cu experienţă sexuală, pot fi păcălite cu o ejaculare intravaginală, eventual urmată de alta exterioară )! Nu vreau să te speriu, dar e posibil să fi ejaculat în tine şi tu să nu-ţi dai seama! Dacă ai ciclu REGULAT, vei verifica f. uşor o posibilă sarcină; dar pentru mai multă siguranţă, RECOMAND 1 test de sarcină ( peste vreo 3 săptămâni ), test pe care-l poţi cumpăra singură de la farmacie ( cu vreo 10 lei ), fără să afle părinţii! şi ATENŢIE la viitoarele contacte sexuale : să folosiţi prezervativ!
Nu prea sunt sanse ca tu sa fi ramas insarcinata daca nu a ejaculat. In orice caz, exista si acel lichid preejaculator care poate contine speramtozoizi deci cel mai bine ar fi sa faci un test de sarcina .
Din punctul de vedere al ginecologilor, sunt sanse sa fi gravida din cauza ca acel lichid contine spermatozoizi. dar din experienta mea cu yubitul meu intr-un an de zile de cand facem neprotejat(scoate la timp) nu am ramas nici o data. deci trage si u concluziile. eu zic ca nu esti.
in fine un test de sarcina costa max 10 lei pti sa-l faci si scapi sigur de un gand. succes.
Daca nu a ejaculat nu ai ramas. nu sa imprimat. stai linistita. si in plus ai grija sa ejaculeza afara.