anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare.mereu m-ati ajutat cu raspunsuri si as vrea tare mult sa ma lamuriti si acum.In urma cu 2 luni am cunoscut un baiat insurat ( si eu sunt maritata ) si din vorba in vorba am ajuns amanti. Dupa o perioada nu ne-am mai intalnit deoarece nu puteam, dar am continuat sa vorbim destul de des la telefon la orice ora din zi sau din noapte. Cu fiecare zi ce trecea eu imi doream tot mai mult sa fiu cu el si eram geloasa pe nevasta lui, iar de aici si o serie de greseli din partea mea.In urma cu 1 saptamana am vb iar la telefon si i-am spus ca vreau sa ne intalnim, iar el a spus ca ne intalnim oriunde altundeva, dar nu la mine pentru ca daca vine sotul meu acasa de la munca mai repede iasa urat.Eu m-am enervat foarte tare si i-am trimis o serie de mesaje cam urate. dupa care la 2 zile i-am trimis un alt mesaj in care i-am marturisit ca tin la el.A 2 zi cand m-a vazut pe strada m-a sunat, am vorbit am ras totul a fost ok, dar eu eram tot mai nemultumita si de nervi ca sta cu nevasta lui si eu nu il pot vedea m-am apucat sa ii reprosez foarte multe lucruri ( desii am stabilit de la inceput amanoi ca nu avem asteptari unu de la celalalt ) si sa ii trimit foarte multe mesaje. Faptul ca el nu imi raspundea ma enerva mai tare si mai multe mesaje.Mi-am dat seama ca nu este bine ce fac si i-am cerut scuze iar el mi-a zis sa nu ii mai dau mesaje si i-am spus ca nu am sa il mai caut deloc, dar a zis ca pe el mesajele il deranjeaza nu altceva si am mai vorbit dupa aceea foarte putin.De 2 zile nu l-am mai cautat deloc, desii imi este foarte greu.as vrea sa il sun sa vorbesc cu el, sa il intreb daca mai este suparat si daca sapt asta pleaca din tara ( urmeaza sa plece impreuna cu nevasta lui ).Voi ce parere aveti? sa il sun? sau sa fiu indiferenta si sa ma prefac ca nu imi pasa ca pleaca, ca nu mai vreau sa stiu nimic de el? cum credeti ca ar fi bine? si nu vreau sa criticatii gen curva sau ca distrug o familie... daca nu ati fost intr-o situatie asemanatoare nu comentati.multumesc mult.cel mai bunn raspuns primeste funda

22 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ti-am citit intrebarea de trei ori si stau inca si ma intreb daca chiar existi...
Sunt casatorita si eu, am doi copii frumosi si destepti si cel mai bun sot din lume.
Ma intreb cum poti gandi ca sa reactionezi in felul asta....ai un sot.
Care,cel mai probabil,te iubeste,de care ai grija,ii gatesti, il speli, ii vorbesti, ii zambesti, cu care iti imparti viata si patul, adica.Candva l-ai iubit sau asa ai crezut, drept pentru care te-ai si maritat cu el.Sau el a avut incredere sa se insoare cu tine,sa te faca stapana si sclava vietii lui intregi si sa-ti fie si el,la randul lui,stapan si sclav, in acelasi timp.
De ce, brusc, transformi totul intr-o lada de gunoi?
Viata si corpul tau, viata lui, viitorul vostru....sa nu mai spun de cealalta pereche!
Amantul tau e insurat. Daca esti atat de sigura ca nu-si mai iubeste sotia, de ce nu divorteaza? Asa fac oamenii seriosi si care se respecta.Ma rog,am gresit, aici numai de oameni seriosi nu e vorba, ma scuzi.
Aici e vorba de mizerie umana, de minciuna, inselat si mancarimi extraconjugale.
Tu te comporti ca o veritabila indragostita, cu nelinisti de 17 ani,cu gelozii(!),cu mesaje infocate,cu intalniri sexual-palpitante,il vrei si gata,daca ar divorta,imi imaginez ca in trei luni ai deveni nevasta lui... daca ar fi atat de idiot sa te ia,pentru ca ce faceti acum unul cu altul,veti face si impreuna,dar cu altii.
Te excita si innebuneste secretul,faptul ca nu-ti apartine,te simti frustrata si condamnata langa sotul tau,iar pe el il condamni in gand la moarte pentru ca e insurat!
Spui ca nu vrei sa fii judecata,nu m-am putut abtine si am fost si blanda cu tine.
Dar seriozitatea ta se vede din primele randuri "din vorba in vorba am ajuns amanti"!
Daca ar fi toate femeile asa,ar trebui sa poarte botnita sau sa fie mute,crede-ma!
Spui ca ceva ti-a lipsit la tine in casa,de-ai ajuns sa ai un amant.
Bun,hai s-o inteleg si pe asta.
Spune-mi,te rog,cand ti-ai pus cea mai sexy camasuta de noapte si aranjata,parfumata si doritoare,ti-ai asteptat sotul,cu cina servita,la lumina lumanarilor?
Cand,ultima oara,i-ai servit cafeaua de dimineata,ciufulita si somnoroasa,purtand doar parfumul tau?
Cand,dupa ce a intarziat multe ore,ti-ai asteptat sotul si fara sa-l intrebi nimic,i-ai oferit un masaj ca la carte,cald si reconfortant? Cand i-ai zambit sincer,ultima oara,in fine?
Ti-a facut cadou de Craciun,i-ai facut si tu, v-ati sarutat, v-ati luat in brate, ati ras...
Si te superi pe amant, si esti geloasa pe sotia lui!
Cum te suporti?
Ce sa mai spun, tu esti buna.Pamantul e rau ca nu te-a inghitit inca.

| Valutzzzu a răspuns (pentru greece12):

Bun raspuns i-ai mai dat, dar de aici se vede clar ca e o curva fara minte.Sorry dar asta e!

| Smileygirl23 a răspuns (pentru greece12):

Foarte bun raspunsul tau. respecthappy

| lulutza13 a răspuns (pentru greece12):

Bravo tanti daca ai fi in fata mea te-as pupa strasniclaughingpe obraz evident, ca sa nu se inteleaga altceva! Ai zis-o perfect.Si are doar 23 de ani! NU stiu cum e posibil asa ceva sincer, Doamne mi se pare atat de infecta aceasta poveste de nu am cuvinte. Si mai are si tupeu sa zica ceva de barbatul ei...

| lolly a răspuns:

Buna,nu am fost intr-o situatie asemanatoare, insa este o intrebare publica, si cu siguranta doresti un sfat.
Intr-un fel sau altul, acest barbat te da total peste cap.Te face sa-ti pierzi gandirea.Nu mai esti in perioada asolescentei in care bombardezi cu mesaje.El are familia lui, daca a-ti stabilit de la inceput ca nu aveti asteptari unul de la celalalt acum de ce ai pretentii de la el? Eu iti sugerez sa renunti, sa incerci sa reaprinzi dragostea pentru sotul tau.Cel mai bine este sa stai la casa ta.Si nu cred ca ti-ar placea ca sotul tau sa aiba o amanta.

| IsabelaIssa a răspuns:

Esti tanara intr-adevar. dar odata ce te-ai indragostit de alt barbat, de ce nu iti lasi sotul liber? El sta in minciuna acum si cu impresia ca il iubesti. Nu-i nimic rau sa iti refaci viata, dar incurci totdata viata celui de langa tine. Si daca vorbim de refacut viata, amantul nu e dispus sa renunte la sotie pentru tine, pentru ca ati stabilit deja asta. Greseala este a ta ca ai mers mai departe. Nu stiu cat veti reusi amandoi sa ascundeti asta pentru ca nu va mai puteti comporta la fel fata de partenerii vostrii si asta se va observa. Daca te hotarasti sa continui cu el cred ca ar trebui sa incetezi cu mesajele insistente.

| CristiB93 a răspuns:

Pai daca oricum pleaca atunci nu cred ca mai are rost sa il suni si sa-i spui, pentru ce sa stie, mai bine l-ai lasa sa isi vada de familia lui si tu la fel, daca tot nu aveati degand sa va parasitit familia si sa fiti impreuna, atunci e degeaba, nu va dura mult.

| relian a răspuns:

De ce te-ai maritat cu sotul tau daca tu te culci cu altu? nu spune nimeni sa nu tio tragi in stinga sau dreapta dar stai singura.asa este normal. vrei sex la greu pai de ce mai incurci lumea.iar daca te indragost cum zici, adica vraja marii pai inainte sa tio tragi cu ala spune-i dfraierului care te tine, mai nene eu ma despart. dupa ce te desparti poti fi amanta oricui.te pomenesti acum mai vrei si sfaturi sa ce? sa te ajute tot pe tine.nu vrei cumva si o medalie? sau poate vrei sa te tina sotu tau si amantul sa tio traga.mai stii poate ca ai si fantezii de genul asta.tie de la inceput nu ti-a placut de ala cu care te-ai si maritata, asta clar. daca iubesti pe cineva atunci nu mai ai ochi pentru nimeni.si asta o poti vedea chiar acum cu amantu.nu mai vezi nu mai auzi, nu mai maninci etc ca te gindesti tot timpul la ala ce il iubesti.deci pe sot l-ai tinut asa de papagal, sa fie acolo ori probabil te-ai folosit de el cumva.sa nu vii cu povesti ca l-ai iubit ca nu merge.treb sa stai pina gaseai pe ala ce voiai si dupa te maritai.nu hai mia traso X hai sa ma marit cu ala.treb sa stai o vreme cu cineva sa il cunosti bine, sa vezi si tu ce simti pentru el, sa vezi va potriviti la vislit amindoi si asa mai departe. dupa ce vei vedea ca nu poti fara ala asa cum nu poti fara amant gata te mariti.si dupa nu o sa mai ai ochi si pentru altii.dar atita vreme cit nu iubesti pe cineva normal ca se intimpla.da si mie adresa sotului tau sau nr de telefon si sa discut eu cu el ce spui?

| LolaLollita a răspuns:

Poate multi ma vor critica dar... esti tanara. Daca tu consideri ca el merita, fa ceea ce simti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar fi bine sa te opresti inainte de a fi prea tarziu si de a-ti crea probleme din care nu vei iesi cu fata curata.Numai bine.

| pisicutzamik a răspuns:

Buna,eu nu critic,dar in cazul tau trebuia sa te axezi doar pe faptul ca intretine-ti relatii sexuale,sa va simtiti bine impreuna cand va intalniti si atat,deja ati stabilit de la inceput ca nu ve-ti avea asteptari unu de la altu! Dar tu cred ca te-ai indragostit de el,trimitandu-i mesaje exagerat,cred ca ai facut mai mult rau si l-ai indepartat de tine! Eu zic ca ar trebui sa-l lasi in pace si sa nu-l mai cauti,lasa-l pe el sa vezi daca te cauta pana pleaca, daca contezi catu-si de putin pentru el, te va cauta sa-si ia ramas bun, iar daca nu te cauta, fa eforturi si da-l uitarii ca nu amai are niciun rost! bafta

| madalinamaria407 a răspuns (pentru pisicutzamik):

Multumesc pentru raspuns.este adevarat ca noi asa am stabilit de la inceput, dar tot el a fost primul care dupa "ce s-a terminat " a sunat sa spuna ca ii este dor.Noi am tot vorbit la telefon, dar de craciun am fost plecata din oras iar cand m-am intors nu l-am anuntat.cand ne-am vazut intamplator pe strada m-a sunat sa ma ia la rost de ce nu l-am anuntat ca am venit.tocmai din cauza unor gesturi de ale lui eu am trimis unele mesaje gresite.Si stiu ca asa l-am indepartat si as vrea sa repar cumva greseala asta.Imi este foarte greu sa nu il caut, dar ma voi abtine sad

| pisicutzamik a răspuns (pentru madalinamaria407):

Inseamna ca v-ati indragostit unul de altul, dar nu aveti multe sanse din moment ce sunteti ambii casatoriti, si ai dreptate din moment ce are o amanta nu isi mai iubeste sotia la fel si tu cu sotul tau, stati impreuna doar ca sunteti casatoriti! ai grija de tine! multa sanatate... kiss

Răspuns utilizator avertizat
| xanderblackx a răspuns:

Hmm... da, foarte multe lucruri "interesante". daca vrei sa discutam si sa te ajut cu sfaturi reale, din experiente similare. iti voi spune niste lucruri care o sa iti dea mult de gandit. experiente. e alegerea ta... ID: master.geko

| SoXiL a răspuns:

Iti raspund la intrebari cu alte intrebari:tie iti place sa distrugi vietile oamenilor? Nevasta lui crezi ca nu il iubeste? De ce e lumea asa de rea ca tine? Sotul tau nu crezi ca te iubeste? Sotul tau nu are grija de tine? Raspundemi primadata tu la toate intrebarile si dupa aia iti raspund eu la ale tale straight face

| madalinamaria407 a răspuns (pentru SoXiL):

Eu nu cred ca distrug vietile nimanui.nu stiu daca nevasta lui il mai iubeste sau nu, stiu doar ca el nu o mai iubeste pe ea.si de ce spui ca sunt rea? pentru ca m-am indragostit de un alt barbat? sotul meu ma iubeste, dar daca s-a ajuns ca eu sa fiu in bratele altui barbat inseamna ca nu are suficienta grija nu crezi?

| SoXiL a răspuns (pentru madalinamaria407):

Pai spune-i sotului tau ca nu-l mai iubesti, si du-te cu ala si convingel sa-i spuna si el sotiei daca nu o mai iubeste, dar in schimb daca va iubiti intre voi si va iubiti si sotul si sotia, asta deja este complicat.Un fel de Tabu as spune, daca stii ce e ala...Si in privinta la concluzia ta, citesc si citez "eu nu cred ca distrug vietile nimanui", daca ar afla sotul tau sa sotia lui, nu crezi ca si-ar pierde toata increderea, si dupa tot ce ati trecut impreuna(tu cu sotul tau si el cu sotia lui)sa va despartiti.Am citit ca ai 23 de ani,daca chiar il iubesti pe barbtul acela,nu continua casatorita cu sotul tau,si avand amant,asa cand o sa afle(poate peste ani si ani) o sa se gandeasca "mi-am pierdut toata viata langa o femeie care nu ma iubeste"si ar fi distrus,nu crezi? Acum poate am exagerat cu "lumea asa de rea ca tine" dar in fine,eu daca as fi in locul sotului tau si as afla,m-as simti foarte rau,as fii nervos, suparat, pur si simplu distrus, si din cauza asta daca el te iubeste ult si afla ar putea intra si in depresie si doamne fereste sa nu se intimple ceva (este doar probabil, nu asigur asta).Eu ti-am raspuns intr-un fel si sper ca te-am ajutat.

| mihaella91 a răspuns:

Da. cred ca 90 % din femei am fost oarecum in situatia ta. problema este ca trebuie sa te opresti, sa te gandesti la tine si la sotul tau. iar daca ai o lipsa din partea sotului spune-i-o. de obicei asta te arunca in bratele altiua. dezamagiri si lipsuri. vorbeste cu el si poate ajungeti amandoi pe linia de plutire. e pacat sa se destrame 2 familii.

| esofagu a răspuns:

Curva dracu huoo la munca nu la f...t, nu la stricat familii. vrei sfaturi de la noi pe prostia ta? ai sa vezi ca o sa ajungi sa faci trotuaru taratura

| argentinad a răspuns:

Nu te pot judeca pentru ca a iubi si a gresi e omenste, dar daca nici tu nici el nu aveti copii si nu mai simtiti dragoste pentru partenerii vostri de viata ar fi bine daca ati divorta amandoi si v-ati casatori. Gelozia demonstreaza ca esti indragostita si daca nu simti nimic pentru sottul tau nu mai are rost sa continui. Vorbeste cu el si spune-i aceste lucruri, daca vrea sa mai fie cu tine sau cu sotia lui, sa aleaga. Vei vedea atunci daca cu adevarat te-a iubit sau a vrut doar sa se distreze. Succes si fruntea sus! Sa nu te simti jenata de parerile altora(vecinilor/rudelor) daca vrei sa divortezi. Este viata ta si nu-i priveste pe altii.