Daca nu ai incredere in el, nu cred ca e ok relatia. Cand cunosti suficient de bine pe cineva, stii daca persoana respectiva este in stare sa te insele sau nu, in cazul tau nu cred ca il cunosti suficient de bine. Si mai e ceva, ai putea sa ii faci tu o surpriza si sa apari la el, fara sa ii spui. Si vezi cum reactioneaza. Daca se enerveaza, inseamna ca nu merita sa mai stati impreuna. Nu ai specificat, unde e el?
Adevarul este ca, atunci cand iubesti cu toata inima pe cineva, nu-l minti! Minciuna este deja un lucru foarte rau intr-o relatie, demonstrand ca esti prefacut, sau ca vrei sa manipulezi pe cineva. O relatie bazata pe minciuna, nu a fii niciodata una fericita si mai devreme sau mai tarziu se va rupe.
Cat priveste ce vrea sa faca cumnata-sa, cred ca are dreptate, ea fiind parte din familie, tu fiind doar o iubita, care azi esti, maine nu mai esti.
Deci, nu faci parte din familie inca si nu poti fii considerata familie. Esti doar una care poate fii inlocuita cu o alta.
Din pacate, el are dreptul sa faca ce vrea, atata vreme cat tu nu-i esti nevasta, inca poate sa iasa cu cine vrea si sa mearga unde evrea, inclusiv la plaja!
Ceea ce vrei tu de la el, nu-i comunicare, este control si manipulare, ca de aceea ai si mintit, ca sa-l stii legat de tine.
Ceea ce continui sa faci nu este normal si nici sanatos intr-o relatie. Da-i ocazia sa decida singur si accepta ceea ce a decis.