| girl001 a întrebat:

Salutare natiune! Am asa o problema care imi macina mintile toata ziua.Chestia e ca atunci cind sunt cu prietenul meu incercam sa ne lasam dusi de val, si sa ne simtit in largul nostru.Mentionez ca sunt virgina, el nu.Incercam sa ne controlam emotiile unul si celalalt fiindca el este decis sa ma astepte pina eu voi fi gata sa ma ofer lui.Insa eu am putina frica atunci cind se incep mingierile, imbratisarile si sarutarile mai tare decit este nevoie(adica ne incepem a excita prea tare), insa ne orpim la timp deoarice el e excitat peste masura si stie ca oricum nu va fi nici un moment culminant dupa si lui nu-i place asa stari. Cer sfatul atit a fetelor cit si a baietilor:Am fost mereu educata de parinti ca sa fiu o fata la locul ei(Mentionez am 18 ani), sa termin o facultate apoi sa ma mai gindesc la sex, si multe altele. Iar daca asta se va intimpla mai devreme pai sa fiu mai intii cu baiatul respectiv ceva vreme, adica intr-un cuvint daca ma va merita apui sa merg cu timpul si la sex cu el.Si acum pun intrebarea"E ceva jenant in aceea ce fac eu cu prietenul meu?(Adica cai permit sa ma sarute colo-dincolo, si sa merg in ritmurile lui),, Vreau sa ma tin virgina pina voi sti ca gata e momentul(fiindca pentru el asta va fi un cadou enorm de mare, ca are el ceva timp cit ma asteapta pe mine sa zic da)mai ales ca el acum incepe incetul cu incetul sa descopere trupul meu.Imi este rusine unoeri fata de el:poate nu stiu bine sa sarut, sa-l mingai bla-bla-bla, si asta uneori ne incurca in minutele cind suntem impreuna, am frica sa nu-si faca impresii urite despre mine. Voi ce ziceti ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Depinde cat aveti impreuna. Daca relatia decurge de luni bune nu e deloc gresit ce faci,dar rareste momentele alea de intimitate maxima caci n-o sa aduca nimic bun.Unu,ca el o sa se sature pe fata ca il tii fara sex, amagindu-l mereu. Ceva de genul ''nu vrei sa o faci dar ma starnesti mereu''.Doi, o sa o faci fara sa fii pregatita.Plus ca tu ai deja niste conceptii insuflate de parinti.Nimic gresit, dar esti pregatita mintal sa renunti la ele? N-ar fi potrivit sa regreti dupa.

Deci, depinde cat aveti impreuna si cat esti dispusa sa ii dai.Va iubiti?!

| girl001 explică (pentru I'mPerfect(a)!):

Desigur! eu mereu imi zice"No sa te impun, vei dori bine, daca nu mai astept".E mereu atent cu mine. Avem jumate de an impreuna!

| LoveAngel223 a răspuns (pentru girl001):

Daca esti cu el de jumatate de an si crezi ca-l iubesti, fa-o.Ai 18 ani deci esti majora.

| I'mPerfect(a)! a răspuns (pentru girl001):

Nu stiu, eu zic sa mai astepti cateva luni.Rareste momentele alea si vorbeste mereu cu el despre relatie si dragostea care va uneste.

8 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Continua asa si vei ramane fara prieten, chiar crezi ca e asa fraier sa te astepte pana dupa facultate? sigur va fugi la alta sa se satisfacawinking

| Ea12345 a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie!laughing Fix la fel, numai ca noi avem abia o luna impreuna.M-am hotarat sa mai astept ceva, macar inca o luna si apoi o sa fac asta cu el.Cu toate ca st constienta ca poate nu o sa fie ultimul barbat din viata mea, imi doresc enorm ca el sa fie primul.EU te sfatuiesc sa te culci cu el, pentru ca din cate ai spus tu chiar merita asta.Te-a asteptat pana acum, de ce nu.Plus ca iti va face placere si veti tine mai mult unul la altul, iar relatia voastra se va intesificakiss

| danifx2 a răspuns:

Ma un peste pe uscat prea mult moare
asa ca...
cind sunteti singuri acasa (incepe sa faci atmosfera romantica si sa va dezbracati...si de aici va sti el ce sa faca

| Houselaurie a răspuns:

Hmm.si eu am 18 si sunt virgin.da.te accepta dar pana la urma,tot o sa trebuiasca sa o faceti,mai ales daca tii la el, si iti spun eu ca daca o mai lasi asa mult timp, nu o sa mai tina nici el la tine si o sa te paraseasca. si atunci ai sa vezi ca o sa iti para rau. de abia atunci o sa iti doresti sa fac sex cu el.pentru ca, na prieteni ca prieteni, dar daca esti cu cineva si nu te freci, totusi e ceva rau la mijloc zic eu. chiar daca nu am experienta.si bucurate cat inca mai tine la tine, altii dupa 1 saptamana sau mai repede, nu ai facut-o pa.gandeste-te ca asa e.

| bornthisway1 a răspuns:

Nu este o rusine simtete mandra ca esti virginahappy