| lonelyjkhater a întrebat:

Salutare.
Nici nu stiu daca e bine, spunandu-mi "durerile" pe un site, insa in clipa de fata chiar nu am chef si sunt prea mahnit ca sa ma deschid unu prieten/cunostinte care nici in cot nu ar dureao.
Sa incep cu inceputul laughing, cred ca sunt intr-un fel de depresie sau ceva prostie legata de constiinta.(poate e ca m-am lasat de fumat, da nu credrolling on the floor cine stie Domnu` sa ma aibe-N paza).
De 2 zile sunt foarte apasat asa de niste ganduri prea idioate...
Cine sunt eu?, Care-i rolu meu?, Care-i drumu meu, pana la urma am 17 ani si nu prea am iesit in evidenta cu nimic. Invat ca oricare adolescent, obisnuit, mai beau o bere, mai stric 2-3 tigari...sau 10. incerc sa ma atasez de Biserica...
In ciuda faptului ca am de toate, am o familie care stiu 100% ca ma iubeste, am 200 de prieteni care-s doar pentru baut si mancat, si doar 1 care vine cand nu am bani sa ies in oras...ar trebuie sa fiu fericit....insa nu stiu ce am.
Sunt un baiat ceva mult prea diferit pentru secolu asta, cred..Adica am 1, 85cm 80 kg am practicat k1 de 3 ani, si plang la anime gen Sword Art Online/Btooom. Un fel de "bruta" cu suflet de ingeras laughing.
La capitolu dragoste o duc extrem de prost,. tind sa cred ca 99, 9% din fetele care le cunosc sunt curve, ..adica nu cred sunt curve.(la 17 ani o ard cu BWM/Audi, si in restaurant, da-i pe sentiment ma nene,si stau cu cu gura plina prin hoteluri all night)---(nu e o jignire pentru fetele care vor citi, dar pana acuma sincer, nu am intanlit o fata care sa fie cu adevart feminina, sincerca, etc.)
Nici nu stiu, tot sar dintr-un gand in altu`, cred ca si asta-i problema..sunt prea hater pentru lumea asta.
Urasc structura si caracterul uman prea mult.Desi visez sa intalnesc o fata ca la carte laughing (cuminte,draguta, timida, blanda care sa stie ce e cu adevarat dragostea.Nu fu**i de la prima intalnire si hai du-ma la shooopiing :X).
E trist...pentru mine unu chiar as vrea sa vad lumea asta sub o alta forma.
Una putin mai buna, una unde ura si violenta domestica sa stea departe de familii/copii neglijati si parasiti.As vrea ca, omul sa zanbeasca catre om, doar asta inseamna sa fim umani,. avem ratiune.
In fine, as putea scrie asa 5-10 ore fara sa ma opresc... daca e mai vorbim dupa ce primesc o parere despre ce se intampla si daca sunt eu deplasat.
E cam confuza chestia.
Astept ceva parere laughing am nevoie sa intalnesc macar o persoana care sa simta cam acelasi feeling.

8 răspunsuri:
| resemnat a răspuns:

Stai linistit ca nu esti singurul care vede asta, sunt mai mare decat tine cu multi ani si nici macar nu arat ca tine, dar asta nu inseamna ca eu sunt mai ciudat ca tine sau invers.

dupa ce vei citi ce am scris eu te vei simti bine...doar pentru moment!

lumea asta nu se va schimba niciodata!

| PsychologistT a răspuns:

Asa e in zilele noastre, femeile sunt pe interes, daca nu ai o masinuta, un ban sa le scoti in oras, nu poarta nici macar o discutie cu tine.
Mai trist e ca au pretentii, si de capul lor nu e nimic.

| CL0UD a răspuns:

Uita-te la acest video. Daca te ajuta imi dai si mie o fundita?
http://www.youtube.com/watch?v=OWfGtkWdqVY

| alin334 a răspuns:

Semanam ceva mai mult laughing de unde esti :d?

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Si zici ca femeile sunt curve ca o ard, nasol dupa bani, ok unele poate sunt asa, dar cine esti tu sau eu sa le judecam? daca ele se complac, de ce miar pasa mie sau tie, eu gasesc doar fete super sensibile, care mereu stiu sa aprecieze ce au langa ele

| Adryan17 a răspuns:

Din punctul meu de vedere esti perfect normal. Adevarat ca lumea in care traim e plina de "cocalari" si "pitipoance". Insa, se pare ca mai exista si oameni care inca gandesc si isi pun intrebari. E normal sa fii dezamagit de ce vezi in jurul tau, insa nu trebuie sa-ti pese de ei. Toti au un rol in viata, ei au un rol chiar si in viata ta. De la dezamagirile vietii poti sa inveti cum sa apreciezi adevarata valoare a vietii. De exemplu din cauza panaramelor poti sa fii foarte dezamagit, insa atunci cand gasesti o fata cu stil si cuminte, vei stii sa o apreciezi multi mai mult.

In rest, nu prea-ti bate capul cu asta..Era o vorba: Lasa zambetul tau sa schimbe lumea, nu lasa lumea sa-ti schimbe zambetul.

| VreauMiere a răspuns:

Te maturizezi ma kick-boxer-ule big grin

| MihaiN a răspuns:

Putem sa vorbim mai mult, daca as lasa un raspuns scurt aici ar insemna sa nu spun de fapt prea multe.Cred intr-o discutie si nu intr-un raspuns scurt. Mihaitheatheist e id-ul meu, putem vorbi pe mess.