| AnimalPrint a întrebat:

Nu stiu daca o sa intelegeti dar...:
Am fost cu un baiat. In timpul ala unui alt tip ii placea de mine. Si ei erau " prieteni". Si cel care a fost cu mine a facut-o doar ca sa nu fie celalalt. straight face. M-a dezamagit. Oricum nu sufar pentru quaa nu imi placea asa tare. laughing)). DAR acum m-a cam infuriat. Ce pot face sa ma razbunn? Nu vreau rasp gen: Nuu trebuie sa te razbuni ca nu stiu ce. Msi:*

Răspuns Câştigător
| KiddSimo a răspuns:

Da exact combina`te cu celalaltbig grin.crede`ma va fi invins.se va simti penibil rau de tot.si ai grija cand esti pe langa el sa te faci ca`ti place de tipu` cu care te combini:Xnuma asa sa-l ofticilaughingsi incearca sa te imbraci cat mai frumos ...adica asa cum nu te-a mai vazut niciodata.aranjaza`te intr-un fel anumewinkingcrede ma si eu am trecut prin asta si la mine a functionatbig grinbafta:X

5 răspunsuri:
| lilstar a răspuns:

Incearca ceva cu baiatul ala care te placeabig grin

| lindsay a răspuns:

Fa ce voia el sa nu faci. Incepe o relatie LA VEDERE cu celalat tip.

| lindsay a răspuns:

Incepe prin a face ceea ce nu voia el sa faci. Incearca sa incepi o relatie LA VEDERE cu celalalt tip. Chiar daca nu-ti va spune, fi sigura ca nu-i va placea acestuia.

| DeeaM a răspuns:

Hmm, deci tu ai fost un fel de trofeu, intre ei doi. 2 tipi sa se certe pentru tine?laughing De ce sa fii chiar atat de nervoasa?
Eu cred ca a-i putea sa ii joci pe ambii pe degete, cu putina siretenie happy
Combina-te cu tipul caruia ii place prima oara de tine, incearca sa ii faci gelosi. Pe fostul sa ii para rau de ceea ce a pierdut, iar pe actualul sa ii dai de inteles ca esti o scumpa/greu de pastrat, pentru care trebuie sa lupte
Atunci o sa ai si picanterie si razbunare!
Have fun devil

| Papusha_3366 a răspuns:

Incepe sa te intilnesti cu amicul lui.Niciodata nu rata ocazia sa il saruti sau ceva de tipu... i se va trezi o mare gelozie si cind vei afla ca vrea ceva cu tine ignora-l la maxim!