| LucianR a întrebat:

Nu stiu sa sarut. Defapt nici nu am cum pentru ca nu am facut-o niciodata. Acum am o prietena care are experienta si a mai avut relatii, deci sunt sigur ca ea se pricepe. Nu indraznesc sa o sarut pentru ca o sa'si dea seama ca eu sunt incepator, sau o sa fie un moment jenant...Recomandari? Sfaturi? Merci anticipat! :-)

7 răspunsuri:
| Juust a răspuns:

Sarutul vinee de la sine.Incearcaa sa faci ce face si eaa. Si nu exagera prea mult cu limbaa laughing poti sa te uiti la tutoriale pe youtubee, sau sa ceri sfaturi unui prieten apropriat care are experienta. Dar in mare aprte vine de la sine, nu trebuie sa-ti faci griji!

| georgi91 a răspuns:

Nu ai de ce sa-ti faci griji, deoarece totul vine de la sine. Se spune ca primul sarut nu se uita niciodata, cu siguranta asa va fi si in cazul tau! Nu mai amana momentul, ci lasa dus de val!

| Nomoreregretstb a răspuns:

Vine de la sine

| Roxana2404 a răspuns:

Nimeni nu se naște învățat. O să vină de la sine totul.

Răspuns utilizator avertizat
| Emilian65 a răspuns:

Nu este nici o rusine ca esti incepator in ale sarutului. Daca tu nu stii sa saruti te invata ea arta sarutului.

| Vvistula a răspuns:

Daca nu o sa o saruti o sa o pierzi si daca ea stie, ea trebuie sa te invete, de ce sa iti fie rusine daca e prietena ta? Tocmai ca de ea nu trebuie sa iti fie rusine, ne faci de ras pe noi barbatii, ce naiba.