| Helleborr a întrebat:

Nu vi se pare ca limba romana dar nu numai e cam saracacioasa in cuvinte care sa exprime sexualitatea...fie cuvinte prea lungi ori prea vulgare ori prea savante?

De exemplu pentru sexul oral oferit femeii cunnilingus -nu cred ca foloseste cineva iar dat limbi---e prea injositor pentru barbat.

6 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Ai de gând să scrii tu o carte despre asta, în care bărbaţii să fie îndreptăţiţi? În cazul ăsta, ar putea şi femeile să scrie şi ar ieşi al treilea război mondial.

| RAY a răspuns:

Nu e din cauza limbi romane dar cum sexualitatea a fost interzisa de biserica secole la rand, limbajul nu sa imbogatit cu cuvinte ca nu avea de unde daca nu le folosea nimeni, limbajul a fost compus din dialecte, acuma si cu engleza tot aia inseamna aia e traducerea,si in germana e tot la fel sa stii, biserica ne nega sexulatitatea omlului i era rusine sa vb de penis,vagin, si acuma majoritatea gandesc asa, desi nu limba de vina limba romana e chiar vocala fonetica, doar engleza e asa, desi daca importam cuvinte e cam ok nu uita ca astea sunt apropiate intre ele engleza si romana, daca isi dau cateva cuvinte in germana pana maine stai sa pronunti despre sex

| RAY a răspuns:

Sex -=geschlecht

| LoveSleep a răspuns:

O să-ti spun ceva ce mi-a spus mie bunicu pe patu de moarte:
"Ce te fu te grija pe tine?"

| Helleborr explică (pentru LoveSleep):

Este vorba de un topic de conversatii la care sunt invitati sa-si dea cu parerea cei interesati in general de limbajul erotic am dat doar un exemplu dar sunt si altele. bun venit la dezbateri!

| MidnightR a răspuns (pentru Helleborr):

Vrei limbaj erotic? Invata franceza.