anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare numele meu este David si am 11 ani si 7 lui, am si eu o intrebare legata de organul genital(producator) al baiatului respectiv Penisul, Intrebarea mea este :

La cati ani apare Lichidul de lubrifitate, si daca este posimbil sa imi apara la aceasta varsta?

Multumesc mult!

7 răspunsuri:
| BeckhamRZM a răspuns:

Mai întâi, nu te mai fă de râs prin limba română, apoi să te intereseze despre lichidul de lubrifitate.

| Drolja a răspuns:

Oricât de mult ţi-ar plăcea organul tău REproducător, nu poţi să-l divinizezi în aşa fel încât să îl recomanzi "Penisul".
Mai ales acum că nu ţi-a adus nicio realizare încă. Mai aşteptă un deceniu măcar şi câteva oraluri, şi după aia îl vei putea scrie cu "p" mare, ba chiar să-i dai şi un nume.

| MrNob0dy a răspuns:

Uite altulaughing la 11 ani ar trebui sa ai alte preocupari nu sa pui intrebari de genu.

| SkyPilot a răspuns:

Da, este posibil. Dar nu iti foloseste la nimic.

| mihai69 a răspuns:

Nimic nu e imposibil. Nici măcar să mai aștepți vreo 5 ani fenomenul...

| Sofia33 a răspuns (pentru BeckhamRZM):

Te iei de el ca nu stie sa scrie. Frate, are doar 11 ani! Ce ai vrea? E adevarat ca ar trebui sa il intereseze alte lucruri la varsta lui, dar nici nu trebuie sa ii dam in cap!

| BeckhamRZM a răspuns (pentru Sofia33):

La vârsta de 11 ani te formezi, ușor ușor. Deci, ne pocește limba. Dacă mai târziu nu se pune pe picioare? laughing)). Rămâne un analfabet.