Astai chiar e tare de tot nu mi s-a intamplat:iar tu de unde staii ca-i iubita ta? te-ai regasit in intrebarea ei? raspundei ce crezi tu
Nu, prietena mea dacă are ceva de discutat discută cu mine, orice ar fi. Sunt un tip deschis și înțelegător.
Nu. N-am avut şi nici nu voi avea relaţii vreodată cu asemenea persoane, care nu ştiu să se descurce singure în viaţă şi cer ajutorul necunoscuţilor. Cel puţin aşa-mi place mie să cred.
Niciodata sa nu zici niciodata. Uneori ai de ales si nustii ce sa faci, orice sfat e bine primit.
Sunt bine primite oricâte, atâta timp cât nu urmezi niciunul dintre ele până când nu eşti sigur de toate urmările şi detaliile date. Dar totuşi, la ce oameni mişună pe aici, mai ales la categoria asta, chiar n-aş vrea ca cineva(indiferent că are sau nu o relaţie cu mine) să le urmeze sfaturile.
De ce? intr-adevar nu toata lumea da sfaturile corecte, dar unele chiar sunt de ajutor.Depidne de la om la om.Tu de ce ti-ai facut cont aici?
Nu toată lumea?! O parte dintre cei ce frecventează categoria asta se bazează în sfaturile date doar pe nişte clişee pe care le-au auzit/văzut şi ei prin alte părţi. Altă parte dă sfaturi din aşa-zisa " proprie experienţă ", ceea ce constituie o altă inepţie majoră, situaţiile prin care trece cineva într-o relaţie variind mereu. Poate că există una, sau maxim două persoane care să-ţi dea un sfat cât de cât bun, dar asta se întâmplă rareori.
Eu mi-am făcut cont pe acest site mai mult pentru amuzament, pe aici punându-se zilnic întrebări bizare care stârnesc râsul oricui. Alte motive ar mai fi dorinţa mea frenetică dar aproape inexistentă de a ajuta oamenii care chiar au o problemă şi cer sfaturi aici; să văd cum gândesc alţii; să dau peste alte tipuri de mentalităţi, etc.
Deci tu consideri ca majoritatea de aici nu sunt in stare de a da sfaturi, iar tu esti perfect pentru acest forum?
Cum naiba să mă consider perfect, că şi atunci când dau un comentariu simplu şi banal ca cel de mai sus, unii oameni desprind nişte idei total parelele cu ceea ce am spus? Eu am şi specificat că mi-am făcut cont pentru amuzament, de unde naiba ai dedus tu că aş da sfaturile cele mai bune, nu ştiu. Am spus doar că majoritatea oamenilor de la această categorie dau sfaturi idioate, stereotipii bizare.
Şi totuşi, această discuţie nu-şi are rostul la această întrebare, deci ar fi foarte frumos din partea noastră dacă am încheia cât mai repede.
De acord : P dar tu ai zis"de a ajuta oamenii care chiar au o problemă şi cer sfaturi aici.
" Alte motive ar mai fi dorinţa mea frenetică dar APROAPE INEXISTENTĂ de a ajuta oamenii care chiar au o problemă şi cer sfaturi aici " - Credeam că se observă şi fără să scriu cu majuscule.
Intocmai ac se observa ce-ai zis, si nu mai e cazu sa-ti repet.
Hmm... nu mi s-a intamplat. Dar ar fi haios. Si ar fi cam penibil ea sa te insulte, sa ceri sfaturi despre relatia voaatra si tu sa ii raspunzi. Chiar as vrea sa vad o astfel de conversatie