anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, o intrebare un pic ciudata dar o scriu din curiozitate!
A aparut o profesoara de romana la noi in scoala, frumoasa, slabuta si desteapta, chiar semestrul trecut si am intrat pe facebookul ei si e casatorita, dar am vazut ca ea vorbeste cu un profesor ciudat de istorie, am vazut intr-o zi ca erau cat pe ce sa se sarute cand am mers dupa catalog in secretar si mi se pare ciudat ca ea are sot si copii si vorbeste cu un tip necunoscut despre relatii sau altceva, nu vorbesc despre profesoara din intrebarile mele anterioare, cei care le-au vazut stiu despre ce e vorba! E ridicol sa vad asa ceva si intrebarea mea este daca ei vor avea de gand sa faca sex sau sa fie impreuna?
Le-am zis si colegilor de asta dar ei ii pot spune profesoarei despre aceasta chestie si pot avea probleme. Ea intreaba: "dar voi de unde stiti ce era sa fac". Colegii: "asta Zamoku-(familia mea) ne-a zis" si atunci am patit-o! Asa ca spuneti-mi ce sa zic colegilor si daca e posibilitate sa faca amandoi sex?
Va rog!

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Nu e treaba ta ce fac alți adulți. Nu mai împrăștia bârfe. Cel care greșește ești doar tu, ce face restul nu te interesează. Trăiește viata ta nu a altora, fă-ți ocupații, ce fac alții nu te afectează pe tine.

| anonim_4396 explică (pentru Emma30555):

Bine, nu voi mai fi bârfitor!

10 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Si ce treaba ai tu ce face ea? E treaba ei si daca fac sau nu sex. De ce sa zici profei ceva?
Ce ii intereseaza pe colegi ce face ea in viata ei privata?!

| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

Eu am vazut ca erau cat pe ce sa se sarute si pur si simplu le-am zis si colegilor de asta dar nu trebuia sa zic! Ei sunt paraciosi si tradatori si pot spune ca asta eu am zis ca erau sa se sarute, nu imi pasa de viata ei dar pur si simplu mi s-a parut interesant ce era sa faca

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu ai zis asa ca idee doar colegilor.

| Fatamuntilor a răspuns:

Ce idei mai avetisi voi!
chiar daca ar fi asa, crezi ca s-ar compromite facand aceste lucruri in public?
Sunt atatea locuri, unde nu ar sti nici cerul nici pamantul!
Nu e treaba ta, nu ar trebui sa te preucupe.
Bineinteles ca o poti pati.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune-le colegilor exact așa

- doamna profesoară de română va face sex cu domnul profesor de istorie

- după sex doamna profesoară se va ține de perete ca să nu cadă de la cât de INTENS a fost sexul pentru ea

- domnul profesor de istorie după sex va fi transpirat ca și cum a făcut duș

Ai scris - e casatorita

Tocmai DOAMNELE MĂRITATE fac sex cel mai bine cu DOMNII AMANȚI.

| just4ubr2015 a răspuns:

Spune-i profei direct ca o paresti la barbasu ca ai vazut-o sarutandu-se cu altul

| Diiiaand a răspuns:

E treaba lor ce fac, nu va mai bagati voi

| GeorgeG74 a răspuns:

Bai baiatule tu ai ceva la cap du-te la un psiholog.Ai numai intrebari despre femei obsedatule

| anonim_4396 explică (pentru GeorgeG74):

Inchideți gura aia, daca vrei raspunde normal, mergi tu la psiholog cu mata care te-a facut, ce tiam facut ca sa imi spui asa ceva handicapule,