Nu e treaba ta ce fac alți adulți. Nu mai împrăștia bârfe. Cel care greșește ești doar tu, ce face restul nu te interesează. Trăiește viata ta nu a altora, fă-ți ocupații, ce fac alții nu te afectează pe tine.
Bine, nu voi mai fi bârfitor!
Si ce treaba ai tu ce face ea? E treaba ei si daca fac sau nu sex. De ce sa zici profei ceva?
Ce ii intereseaza pe colegi ce face ea in viata ei privata?!
Eu am vazut ca erau cat pe ce sa se sarute si pur si simplu le-am zis si colegilor de asta dar nu trebuia sa zic! Ei sunt paraciosi si tradatori si pot spune ca asta eu am zis ca erau sa se sarute, nu imi pasa de viata ei dar pur si simplu mi s-a parut interesant ce era sa faca
Tu ai zis asa ca idee doar colegilor.
Ce idei mai avetisi voi!
chiar daca ar fi asa, crezi ca s-ar compromite facand aceste lucruri in public?
Sunt atatea locuri, unde nu ar sti nici cerul nici pamantul!
Nu e treaba ta, nu ar trebui sa te preucupe.
Bineinteles ca o poti pati.
Spune-le colegilor exact așa
- doamna profesoară de română va face sex cu domnul profesor de istorie
- după sex doamna profesoară se va ține de perete ca să nu cadă de la cât de INTENS a fost sexul pentru ea
- domnul profesor de istorie după sex va fi transpirat ca și cum a făcut duș
Ai scris - e casatorita
Tocmai DOAMNELE MĂRITATE fac sex cel mai bine cu DOMNII AMANȚI.
Spune-i profei direct ca o paresti la barbasu ca ai vazut-o sarutandu-se cu altul
Bai baiatule tu ai ceva la cap du-te la un psiholog.Ai numai intrebari despre femei obsedatule
Inchideți gura aia, daca vrei raspunde normal, mergi tu la psiholog cu mata care te-a facut, ce tiam facut ca sa imi spui asa ceva handicapule,