Ai gresit mult tare cand i-ai spus ca nu ai simtit nimic in sarutul ala.
Nu stiu, sincer, e foarte complicata povestea ta.
In orice caz, parerea mea este ca ai cateva variante, unele mai bune altele mai putin bune.
1.Continui sa o lălăiești ca până acum, speri sa se întâmple ceva de la sine.
2. Încerci să faci ceva pentru a o câștiga, îi spui ce simți, și în funcție de răspunsul ei, daca zice da, bravo tie, daca nu ori ramaneti prieteni in continuare ( da stiu, nu se poate ramane la relatia de prieten cu o fata de care esti indragostit, astea-s abureli, dar na', e la moda asta cu ramasu' prieteni ), ori incerci sa uiti de ea, indepartand-o incet incet de tine.
Bafta!
Iti cam lipseste curajul in fata acestei fete,daca o iubesti fi mai insistent,nu mai astepta doar de la ea initiativa,mai sun-o si tu,da-i mesaje,ea a incercat dar tu nu prea,tu esti problema nu ea, iti e draga, fa pasii necesari, daca nu, vor face altii si o vei pierde ca si pana acum
Ea cu siguranta ar vrea o relatie cu tine mai ales ca va cunoasteti bine dar daca tu ii spui lucruri de genul "a fost o prostie acel sarut" etc normal ca ii este frica apoi ca poate tu chiar nu o placi.
Cel mai SIGUR e sa ii dai un mesaj lung in care sa ii spui TOT ce simti si sa ii mentionezi ca este cat se poate de serios ce ai scris acolo! Succes.
Nu. nu-ti mai imagina o relatie cu ea ca e degeaba. si nu te mai baga in relatiile ei!
daca vroia sa fie cu tine si simtea ceva pentru tine renunta la oricine pentru a fi cu tine, dar ti-a zis in fata ca nu vrea sa se indragosteasca! ce a facut ea a fost un test sa vada pana unde poate merge cu tine...de ce nu te-a cautat inainte sa fie cu al 2-lea?
eu am experienta cu astfel de cazuri si stiu bine despre ce vorbesc.
poate nu ai sa ma asculti si ai sa te impaci cu ea si o sa accepte sa fiti impreuna si cand o sa inceapa sa tipe la tine si sa se poate urat cu tine sa nu mai insisti. pur si simplu nu exista compatibilitate.
Cred ca ai dreptate I-am dat astazi un mesaj si i-am spus ca de cand m-a sunat am inceput sa o visez si ca mi-a trezit un sentiment care credeam ca l-am uitat si ca ma gandesc mereu la ea. Apoi ea peste 2 ore mi-a dat un simplu mesaj ca nu se duce azi la munca si ca e ziua lu sora ei. (o intrebasem aseara pe facebook daca lucreaza azi ) Mi-a confirmat ce credeam.
MULTUMESC la toti pentru raspunsuri
Frate faza cu sarutu la prieteni, a fost de acord cu tine ca ii era rusine, adica tu ziceai ca a fost prosteala si ea ar fi simtit ceva, nu a avut tupeu sati zica! Acolo ai gresit, se ascunde, vrea sa faci tu ptimi pasi!