1.nu a ejaculat
2.chiar daca ejacula...ai luat pastila
3.iti este rau datorita ca acum se produc niste schimbari importante la nivelul corpului tau... dupa primul tau contact sexual.
Relaxeaza'te, chiar daca termina in tine, daca iei corect postinorul nu ramai gravida. Atentie insa cu pastila de a doua zi... nu e indicat sa o iei prea des, te deregleaza hormonal si are multe alte efecte negative asupra corpului tau. Exista prezervativ
Da, din cauza pastilei ti s`a dereglat ciclul. Si pierderea virginitatii duce la producerea anumiteorschimbari in corpul tau, este posibil sa iti fi intarziat si din aceasta cauza. Nu ai cum sa ramai insarcinata deoarece ti-a venit ciclul, plus ca ai luat si postinor! Stai linistita!
Dacă ți-a venit ciclul, sigur că nu. O problemă ar fi fost dacă nu-ți venea într-un timp îndelungat, dar ție ți-a venit mai devreme ceea ce e OK. După orice contact sexual se produce o dereglare hormonală, pe care la început o percepem prin întârzierea ciclului, dar la tine nu e cazul. ^_^
Pe lângă astea, ai luat și Postinor, care deși este bun dereglează și el organismul la fel ca alte pastile de genul. Stai liniștită.
Ciclul vine mai repede dupa ce iei postinor, am luat si eu acum cativa ani cand aveam 18 ani si dupa 2 zile mi-a venit, e semn ca nu ai ramas insarcinata. Oricum mergi la un cabinet de planning sa-ti dea medicul niste anticonceptionale care ti se potrivesc tie daca nu vrei sa folosesti prezervativul.bafta
Da, datorita pastilei ti s-a dereglat ciclul.
am luat si eu si mi-a intarziat cateva zile
ai grija cu efectele negative, oricum erau slabe sanse sa fi ramas insarcinata daca nu a ejaculat in tine.