| LordCristobal a întrebat:

Salutare oameni dragi!
O intrebare atat pentru baieti cat si pentru fete.
Ce parere de urmatoarea expresie:,,Fetele sunt la fel ca sarmalele, bagi carne in ele si le umpli cu smantana".laughing))

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol! rolling on the floor)
Cred că înțeleg la ce te referi exact. happy
Dar nu pot scrie cu lux de amănunte la ce te referi. laughing)

| steamrogue77 a răspuns (pentru anonim_4396):

Poti sa fii mai explicita? eu nu am inteles exact sad

37 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

O porcarie gandita de un imatur.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Buna asa frate nota 10

| RAY a răspuns:

Sarmalele nu se umpla cu smantana

| LordCristobal explică (pentru RAY):

Buna observatie facuta si de tine de Psyclepath.
Dar de dragul expresiei cred ca merge si,, umplute cu smantana"dar forma corecta ar fi cu totul alta.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Porcărie.

| VoidEternal a răspuns:

Cine umple sarmalele cu smântână? Smântâna se pune deasupra.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O expresie de doi bani

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Mama ce am ras, hahahaha, ce dracu este înneregula cu voi?)) și dacă la chestia asta trebuia sa mor de ras vreo 2 ore atunci e clar.
Efectiv ajungeți sa considerați fetele/ femeile precum niște obiecte, ah și vezi ca nu se aplica pentru toate ( de apreciat fetele care au ales sa nu își înceapă viata sexuala cu asemenea gunoaie).

| Alexandru3131 a răspuns (pentru Alexia999997777777777777):

Usor, puiut, nu te ambala. Ce e cu istericalele astea pe tine? Nu ai nici macar 15 ani, si deja s-a umflat malaiul in tine? Nebuno care esti nebună

| DonEnnioSalieri a răspuns (pentru Alexia999997777777777777):

Majoritatea dintre voi sunteti niste obiecte in fata barbatilor, nu aveti mai nimic de oferit decat fizicul vostru si va oferiti foarte usor pe tava din prima daca stii sa joci tipa...

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru DonEnnioSalieri):

Dragule, tu nu ești bărbat.
În viata mea nu am auzit un bărbat să spuna asa ceva despre o femeie indiferent de câte ori a fost rănit de altele.
Ma deranjează gândirea aceasta din peșteră, suntem oameni, suntem egali, nu suntem cu nimic mai buni unii fata de alții( indiferent de sex) am cunoscut femei care au făcut munca de bărbați și chiar mai bine și invers la fel.
Dar acest subiect poate sa continuue, iar dacă mama ta ți a dat aceasta educație vai și amar de ea, se vede ca își dorea sa facă avort dar era prea târziu.
Femei ușoare sunt pentru ca asta căutați, aveți pretentii la aspectul fizic majoritatea și de asta uitați ca nu exista doar pe interes( eu una personal am cunoscut doar fete minunate rănite de tipi de rahat, pentru ca umblau cu inselari și gândiri toxice).

Niciodata n-am sustinut ca-s barbat adevarat ))
noi ne uitam dupa fizic sau voi? alea ce sustin tare si raspicat ` pe noi femeile ne intereseaza doar sufletul, nu fizicul ` ce ipocrite sunteti manca-v-ar...

Toata lumea face astalaughing
Dar majoritatea vor sa va cunoască nu sa va bage cum faceți voi direct în pat cu cea mai proasta metoda de agățat.

Daca voiau majoritatea sa ne cunoasca nu mai erau barbati care se plangeau pe TPU ca vai nu ii iubeste nimeni ca nu stiu ca sunt prea urati, mai pe scurt sa se victimizeze.
tie chiar nu ti-e rusine sa zici ca va bagam direct in pat? o femeie e scumpa, nu mai e ca pe vremea lu al batran cu serenade in ** mea... vreti bani multi si ** atat.

Și fete nu ai găsit pe TPU?
Majoritatea care s au plâns ca le au găsit cu alta sau ca ii impune iubitasu reguli, hai sa terminam cu aceste contraziceri, vina mea ca m-am aprins, însă și vina ta sa spui aceste lucruri la modul de unde pana unde inferioritate asta? În fața lui Dumnezeu suntem egali.
Și da, expresia mea bazata pe realitate totuși, cel puțin în ziua de azi clasicul " îmi vad interesul și o las".
Cat despre bani, depinde la ce tip de femei te duci, cum am spus și mai sus eu una nu am cunoscut momentan genul acesta de tipe, majoritatea au locurile lor de munca și stau bine din punct de vedere financiar.

Fiecare cum are norocul în ziua de azi la găsirea unui partener/ partenere pentru o relație, dar dacă stam acum sa ne credem superiori și avem o gândire toxica, nu o sa ne iasă în cale persoanele potrivite ci alea pe care le atragem noi în viata asta, consider ca atragi de ce ești atras tu ca persoana.
Ex : dacă lui x îi plac persoanele încrezute, nesimțite asta atrag.
Dacă lui y ii plac persoanele educate și toate cele, asta atrage.
( Și chiar dacă o sa fie aici o contrazicere, la modul : " da, dar eu îmi doresc persoane bune în viata mea" și în subconștientul tău vrei fix invers, asta atragi
Este simplu.
O zi buna!

Nu inteleg nimic din ceea ce vrei sa zici, ce treaba are egalitatea in fata lui Dumnezeu? aici e vorba despre barbati si femeie, lumea terestra nu paradisul de sus…. tu gandesti? nu te enerva ca faci riduri si diabet ))

" aici este vorba despre bărbați și femeie", suntem oameni boss? Da, deci egali, nu putem unii fără alții.
Faptul ca am zis chestia legata de Dumnezeu și de " paradisul meu de sus" este strict legat de faptul ca toți am greșit cu ceva în viata asta și nu exista ideea de " doar femeile sunt păcătoase " și bărbații sunt sfinți.
Nu ma enervez, nu am de ce.
Nu pot sa schimb gândirea asta, dar ma pot ruga sa nu se răspândească gândirea asta de doi bani și altora.
Și ce treaba are diabetul cu faptul ca o persoana se enervează?
Cauta pe internet sa vezi cauza apariției.

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru Alexandru3131):

Unde scrie vârsta mea dragule?
Sau îți dorești o poza cu buletinul meu sa te convingi ca nu am sub 15 ani sau ce pretinzi tu acolo.
Nu ma ambalez cu absolut nimic, dacă era vreo tipa care sa facă o gluma proasta de genul adresata vouă nu exista unul sa nu comenteze, asa ca mai ușor.
O zi frumoasa!

| Alexandru3131 a răspuns (pentru Alexia999997777777777777):

"Mai usor" sa ii zici la cine te-a creat, ingeras, nu mie. Hai te pup

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru Alexandru3131):

Ți am răspuns cum mi ai răspuns în caz de nu ai observat.

Diabet pe sistem nervos, nervii, supararea, nu afecteaza puiule sistemul nervos? laughing
vezi-ti de treaba ta si nu mai comenta parerea altora, nu esti in masura.
e doar in conceptia unei feministe convinse ca barbatul este egalul femeii…
nu are treaba Dumnezeu in aceasta situatie, gandirea asta este nociva si distructiva pentru ca loveste fix unde doare mai tare decat palma, psihic.

De unde iti iei informatiile, de pe divahair.ro? Ia de aici si treci putin prin filtrul gandirii: https://www.diabetes.org.uk/guide-to-diabetes/emotions/stress. Apropo, daca folosesti termenul de "feminista" cu sens peiorativ deja discutia se vede ca n are rost, n ai fondul cultural si nici deschiderea sa intelegi un punct de vedere al altcuiva. Alt troll care foloseste internetul ca sa-si manifeste "creativitatea" cu intrebari de prepubertar.

Mi-a dat ma ta bani de internet? pe banii mei folosesc internetul cum doresc.
ideea e, ai dat un link care nu merge, efectiv…
ia-te de mana cu alte fetiscane si dispareti in ** mea happy

Era punctul alipit de link, calmeaza-te, esti versat in internet, dar cu toate astea nu remarci un detaliu asa simplu? laughing) Ia du-te si varsa-ti nervii de baietel pe un LoL ceva, lasa forumurile online ca nu-s de tine EFECTIV :*

| LordCristobal explică (pentru Alexia999997777777777777):

Nu consider fetele ca pe niste obiecte si nu as tratata niciodata fetele ca pe niste obiecte pentru ca nici mie nu mi-ar placea sa fiu tratat ca un obiect.
Nu era nevoie sa te isterizezi, expresia asta mi s-a parut amuzanta si am vrut sa o impartasesc si aici pe TPU.

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru LordCristobal):

Bun, a fost o gluma sa spunem, deși nu vad unde este amuzamentul( și ca mine, mulți alții prin comentarii).
Am simțit pe moment sa îmi spun punctul de vedere, deci nu m-am isterizat, bănuiesc ca fiecare este liber sa spună ce vrea.
Iar comentariul meu a devenit nu știu, începutul contrazicerilor pe acest subiect.

| CosminElDoc a răspuns (pentru Alexia999997777777777777):

Cum esti pe insta?

| 199onur7 a răspuns:

Jale -_-

| 199onur7 a răspuns:

Ai o gândire si minte bolnavă si scărboasa -_-

| LordCristobal explică (pentru 199onur7):

Eh,hai nu fii asa prapastios.
Am postat si eu o glumita, nu cred ca e asa de grav asa cum crezi tu.

| 199onur7 a răspuns (pentru LordCristobal):

Eu nu vad îți spun sincer din toată inima mea -_- nu vad cum ar putea cineva sa rada la asa glumă bolnavă si scărboasa eu stiu ce este o gluma si ce nu este o glumă eu daca audea asa ceva in realitate crede-mă că plecam de lângă asa om in monumentul ai clipa aia -_-

| Paracetamol0lol a răspuns:

Că îți umplu eu gurița cu răhățel de cățeluș

| Lambruzau a răspuns:

Dar despre baieti ce se spune?
Ca la asta cu sarmalele + smantana nu sunt sigura ca te referi la vreo femeie, asa doar daca nu ti-ai cunoscut mama, mi -e clar ca nu meriti la mama.
Vai de ""destept "" esti, hai mars!

| LordCristobal explică (pentru Lambruzau):

Mai am ajuns sa nu mai stim de gluma?
Ce te isterizezi asa si de ce te apuci de jignit pe cineva pe care nu cunosti in totalitate?
Pana la urma e doar o gluma, nu musca si nu omoara pe nimeni.
Gaseste alt loc unde sa iti versi frustrarile.

| Lambruzau a răspuns (pentru LordCristobal):

Salut!
Asa sunteti voi baietii faceti glume misogine, ca de asa i in balcani!
Si din cate vad, nu i la rubrica "bancuri/glume"
Cat despre frustrari, la mine sunt egale cu zero.