Poate a decis sa nu mai stea cu telefonul in mana toata ziua, ca-s lucrui mai importante pe lumea asta de facut, decats a stai cu teefonul in mana non stop.
Eu ma uit pe telefon de 2 -3 ori pe zi si numai daca imi clipoceste, ca-n rest am treaba si nu am de ce sa sar la nimeni cu rapsunsul.
Cine are treaba urgenta cu mine, ma suna!
da-i pace ca are treburi mai importante d efacut decat sa-ti raspunda toata ziua la mesaje.
Nu o mai stresa, poate invata, poate sapal rufe, poate freaca podelele... ori poate nu mai are chef de tine.
Sincera sa fiu, pe mine m-ar deranja sa-ti dai toata ziua mesaje.
1 singur mesaj pe zi este arhisuficient, ca omorati toata placerea cand va intalniti, neavand ce sa va mai spuneti.
Dar dacă aș fi în postura prietenei tale, ți-aș da eject instantaneu cu mesajele și pretențiile tale.
Pentru că o relație nu se menține prin mesaje text.
Nu poți sau nu ești în stare de altceva, poate nu meriți să ai o relație.
Sincer, sunt extrem de multe posibilități, de la o schimbare de caracter la schimbare de sentimente, schimbare de circumstanțe, apariția unui nou interes si asa mai departe.
Cel mai bine te calmezi și când e momentul potrivit, o întrebi direct pe dânsa
Si-a pierdut interesul fata de tine, nu scrii nimic interesant si probabil ca vb cu altul
Comunică frate cu ea, spune i că ii serios și chiar te îngrijorează, spune i că s-a schimbat față de cum era înainte și vrei să știi de ce, comunicați. Lipsa de comunicare nu o sa ajute la nimic, dimpotrivă o sa te îngrijorezi mai tare și o să fie mai rău. Nu asculta că vorbește cu altcineva, nu sunt chiar toate asa, comunică cu ea.
HappynewCenusa întreabă: