| resp3ctt a întrebat:

SALUTAREhappy
pff, i-am zis pe facebook "ce bine arati, nici nu mai trebuia poze. glumitza, deja stim ca esti frumoasa" si de atunci nu stiu ce s-a intamplat de nu o mai am lista de prieteni, mo fi sters o fi vreo eroare a facebookului? Sa incerc so adaug iar ca prieten ca o plac foar te mult! Trebuie sa spun pana la urma, ori va fi alba ori fi neagra asta e! Voi ce parere aveti caeu as incerca intai sa vb cu ea despre muzica filme si pe urma poate ne vedem pe la poarta(ma duc pe la verisoru ei), schimbam 3 cuvinte...mai vb pe facebook, poate ne intalnim pe la ziua vreunui prieten, mai vb cu ea poate dansam, mai vb pe mess si poate o invit la un suc, un film de dragoste ceva sau o comedie bunatongue si sa ne simtim bine si poate va iesi cevatongue, daca nu mi-a altu inainte, ca nu prea as vrea sa-i zic direct in fata ca nu pare genul de fata sa acceptte cred

Răspuns Câştigător
| Clarity a răspuns:

Poi incearca pentru inceput sa o adaugi din nou pe facebook, daca te-a sters inseamna ca nu iti va da accept,. daca nu iti da accept un timp, 2-3 zile, inseamna ca nu vrea sa vb cu tine, ca ii "nesimtita", nu te gandi la suc, film bla bla bla. primul lucru care trebuie sa il faci este sa o adaugi pe facebook, daca iti da accept atunci poti sa o inviti la un suc sau sa povestiti un timp tongue

0 răspunsuri: