Buna.Daca v-ati despartit din cauza unui joc, din punctul meu de vedere inseamna ca niciunul nu sunteti destul de copt atunci cand vine vorba de maturitate emotionala.Cel mai bine e sa isi vada fiecare de drum.
Dacă ea nu te mai vrea, las-o în pace. Asa este cel mai bine. Fiecare, găsiți-va pe altcineva și va refaceți viata asa cum doriti.
Da frate dar sa m minta in halul asta?
E prea vag ce ai scris tu acolo. De ce v-ati despartit din cauza jocului? Ce s-a intamplat mai exact? Aiurea faza cu imprumutul oricum. Despre ce joc e vorba? In orice caz, razbunarea cu stergerea contului o sa te faca sa te simti bine pe moment, iar dupa o sa te simti vinovat si o sa iti faci un inamic pe viata din fata asta. Iti dai seama ca la cat de dependenta pare o s-o ia razna mai ales dupa 2 ani pierduti in joc. Nu merita. Maxim sa vorbesti cu ea sa ramana al amandurora, asta daca ai depus acelasi efort ca ea, ca daca a facut ea tot, nu e corect in niciun context sa il vrei inapoi sau sa i-l distrugi.
Salut, inteleg cum te simti, am patit ceva similar, si am ajuns la concluzia ca daca ea isi bate joc de tine, atunci merita sa ii raspunzi cu aceeasi moneda, nu esti tu freaierul ei.