Din pacate eu nu prea cred ca au sanse. Daca erau amandoi cu 20 de ani mai tineri, poate.La 20 de ani, vezi lumea cu alti ochi, inca mai crezi ca poti orice si ai si un curaj nebun.La 20 de ani te poti indragosti nebuneste de o femeie de 37 de ani, si chiar speri ca vei trai toata viata impreuna cu ea.La 40, deja,viata te-a dezamagit,ai obosit intr-un fel,ai capatat anumite obiceiuri, stii exact ce iti place si ce nu, e foarte greu sa te adaptezi intr-o asemenea relatie cu o femeie de 57. Diferenta de varsta il influenteaza,deja, negativ, doar curiozitatea il impinge sa o cunoasca si sa indrazneasca sa spere(poate si o mica doza de disperare).Nu prea cred sa reuseasca...
În principiu nu contează vârsta, dar să mă ierte Dumnezeu, totuși...ea e mai în vârstă cu 17 ani! Acum depinde cum decurg întâlnirile lor, dacă sunt pe aceeași lungime de undă, dacă au aceleași pasiuni, cred că e nevoie de timp. Nu cunosc amănunte, dar mi-ș permite să-l sfătuiesc pe fratele tău să nu se grăbească, chiar dacă doamna arată bine. Timpul le rezolvă pe toate și doar ei doi vor stabili, în funcție de ce-și doresc de la viață, dacă sunt compatibili sau nu. Oricum, în accepțiunea mea, este este un pic dusă iar el trebuie să fie disperat. Să mă ierți, nu cunosc amănunte despre viața celor doi, este doar părerea mea.
Nu prea cred...numi pot imagina una de 57 de ani sexi, nici macar nu a vazut-o...
Depinde de ei. Daca se inteleg bine nu conteaza varsta. Daca exista certuri intre ei mai bine nu. Asta o sa decida ei. Daca tu realizezi ca nu e bine atunci incearca sa iti convingi fratele, iar daca sti ca totul e oky lasa-i sa se bucure.
Fundita?
Si banuiesc ca @georgescu40 e sora ta nu? ) buna gluma sa te dai altcineva urat sa vb la persoana a 3a despre tine
Pai e cam ciudat nu crezi? sincer cred 100% ca nu o sa mearga
Diferenta de 17 ani nu e tocmai de colo... dar daca ei cand se vor vedea vor considera ca se potrivesc ...atunci relatia va merge cam 30 de ani, cand unul va muri