| BackAgainToTPU a întrebat:

Salutare!
Pot sa va intreb ceva?
Miercuri am dat test la un obiect si am repetat toata pauza lectiile si am pus repede caietul in banca cand ne-a zis subiectele, caietul fiind pe jumatate deschis(ghiozdanul era intr-o parte si nu puteam sal inchide tot pentru ca trebuia sa scot ghizdanul...
M-a vazut profa cu caietul si a crezut ca copiam. De fapt m-am gandit sa copii dar apoi mi-am dat seama ca o sa ma prinda, asa ca am renuntat. De invatat nu am putut invata pentru ca m-a durut tare capul dimineata, am avut si pregatire, aveam doar 1 ora de invatat, nu aveam timp, plus ca in timpul lucrarii am avut febra. Ideea e ca profa a vazut caietu si mi l-a luat, credea ca copiam. Vreau luni sa-i explic ca nu am avut intentii rele, mi-am repetat in pauza si pana la punctul doi cand a dat subiectele. Apoi l-am bagat in banca. Toata ora nu m-am putut concentra, ma durea capul rau de tot. Ce ii pot spune, ca sa inteleaga? straight face Imi va da o a doua sansa sa imi repar media?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mgtow a răspuns:

Eu cred ca deja are manie pe tine si nu ti-a zis cu raul, si nu se invata lectia intr-o ora ci din timp se invata asa se prinde in memorie subiectul.

| AliceHappyGirl a răspuns:

Nu prea ai sanse sa te creada sad E posibil sa te creada doar daca te stie ca fata serioasa...in rest nu. Oricum incearca! Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu inteleg ceva, ce nota ti-a dat?

| mispis a răspuns:

Nu trebuie sa te stresezi asawinkingChiar daca iei acu o nota mica, o vei putea indrepta. Ce naiba, te consumi pentru o nota?oh go on