Nu cred in ciorba reincalzita!
Daca nu a functionat inainte, nu va functiona niciodata!
E fosta iubita, in putine cazuri fosta iubita poate sa fie doar o amica.
Depinde de tine de fapt, tu crezi ca o poti vedea ca o amica?
Invata din trecut,ea te-a folosit,venea la tine cand se simtea singura. Daca te cauta mereu,adica si cand ii mergea bine si avea lume in jur si avea ce sa aleaga, iar din acele multe persoane din care avea ea de ales,alegea sa fie cu tine,sa stea cu tine era ceva special,dar daca a ales sa isi petreaca timpul cu tine doar ca nu avea cu cine, nu e nimic special,a stat doar ca nu avea cu cine si atat.
Apoi te-a mintit,nu stiu cat de mult te-a mintit, nu stiu cati ani are ea, nu stiu cati ani ai tu.
Cred intr-adevar ca omul se poate schimba, dar cred in acelasi timp ca majoritatea nu se schimba, nu stiu din ce categorie e fosta ta prietena.
Eu unul, nu vad niciun motiv sa te vezi cu ea,decat daca vrei sa fii impreuna cu ea( acceptand ca te-ar putea folosi iar, s-ar putea sa te minta iar si sa te foloseasca iar - treaba ta,alegerea ta ), sa faci sex cu ea ( daca poti sa ramai rece si sa nu te atasezi emotional ) sau doar sa fie amica ta ( la fel, daca poti sa ramai indisponibil emotional ).
Dar e foarte posibil sa faci o greseala si sa ajungi iar de unde ai plecat ( sa simti,sa ti-o traga,sa sufei iar ),sau nu.
Legat de "asta am simtit ",inseamna ca iti vrea compania, e posibil sa simta ceva din trecut, pana la urma ea nu te-a iubit mult pe tine ( cred ), doar a tinut la tine ( dupa cum s-a comportat).
E parerea mea, multa bafta oricum!
Mulțumesc pentru răspuns! Eu am 20, ea are 18.
RayKzor51 întreabă: