Sincer,in situatia de fata,as pune pe primul loc pe iubita mea, apoi pe locul doi iesirea cu prietenii, adica,nu cred ca ar fi o problema daca a doua zii ai sarbatorii ziua indragostitlor petrecerea cu tovarasii,dar daca stii ca ai langa tine o fata buna la propriu,nu doar la figurat,inu cred ca nu i-ai face cadou o seara in doi.dar daca dicuti cu ea, si vezi ce planuri are,anume ea cu fetele,poti sa mergi si tu cu baietii,nu e nici o problema.dar aici e viata ta,nu a mea. Eu personal, as iesi cu fata, ca ea va fi familia mea, nu prietenii, caci prieteni iti poti face oricand.dar o femeie bun, niciodata.
Salut, ChrisBV.
Personajul care alege sa mearga la ziua de nume a prietenului, in loc sa petreaca cu iubita, nu este suficient de matur pentru a avea o iubita in primul rand. Totusi, ii recomand sa mearga la ziua prietenului, in felul acesta fata isi va da seama ca nu mai trebuie sa-si piarda timpul cu el.
O zi buna!
Ma duc la petrecere la Vali, iubita mai poa' sa astepte ca oricum o vad in fiecare zi.
Nu sunt băiat, dar răspund.
Cred că tipul ar trebui să facă ce simte în acel moment. De obicei oamenii planifică prea multe idioțenii care devin obositoare. Dacă voi vă iubiți, Sf Valentin ăsta poate fi sărbătorit în orice zi. Sunt alții care serbează oricum în fiecare zi și tot nu se iubesc. Important este cum vă înțelegeți voi. Dacă prietena ta e și mai open-mind ba chiar o poți lua și pe ea la party-ul prietenului tău, vă distrați împreună și așa împuști doi iepuri dintr-o lovitură.
Acum evident depinde ce distracție urmărești la acel party. Sfat pur personal ca al unui om care este open-mind dar aplică metoda "ceea ce nu știi nu te omoară" și ăsta îl las sfat pentru toți bărbăței de pe aici. Faceți ce doriți, cum vă poftește inima, când simțiți, dar faceți-o atât de elegant și discret încât amicele/nevestele voastre să nu afle vreodată, pentru că pe nevestele voastre chiar nu le interesează sincer dacă o dată te-ai dus să ți-o tragi cu una random prin coclauri sau pe la cine știe ce bordeluri. Ele vor doar ca acasă să fie tratate ca niște regine și să nu fie abandonate niciodată. Dar dacă ar afla s-ar simți totuși trădate, oricum ar fi, nu ai cum să nu te simți trădat, asta cred că e valabil și invers.
Sfat 2, faceți-o protejat orice ar fi, țin să cred că s*xul în secolul 21 nu mai înseamnă de mult înșelat, dar ca să mai infectezi și persoana care îți pune masa, îți ține casa sau mai știu eu ce mai fac femeile voastre, mi se pare creepy. Valabil la fel și invers, dar totuși țin să cred că la sexul extraconjugal apelează mai mult bărbații.
Dacă nu e nici măcar protejat dar știți că faceți din astea, măcar faceți analize regulat și apelați la alte metode de protecție atunci cu partenera/partenerul dumneavoastră. Ce vină are ea sau el că voi ați vrut până la urmă noutăți/prospături sau senzații tari.
anonim_4396 întreabă: