O iei la o plimbare in padure si spui ca vrei sa-i arati puiul de urs. poate o sa-i placa de el, o sa-l ia in brate, ii da si un pupic?
Intrebarea este foarte serioasa!
Mai meneule? cu q in coada? ce iubita ma la doua luni? de abia santeti amici, dar nu asta e problema; cadoul tau trebuie sa semnifice, ceia ce simti pentru ea; simplu si cuprinzator.e relatia ta, nu poate nimeni de pe TPU sa-ti spuna cum sa te manifesti in ea.numa ai grija sa nu faci vreo greseala ca MO robotelul.La sfatuit foca sa-i duca iubitei ceva sugestiv.a doua zi mo avea ochiul vanat.ii dusese cadou o clanta.o floare si o invitatie in oras.un set de argint, lantisor si cercei? vezi tu.
Salut! Poti sa ii iei ce crezi tu, pentru ca gestul conteaza mai mult decat cadoul. Incearca sa iei ceva deosebit, si cat de cat scump.
Buna
Cred ca un ursulet mare si un trandafir e de ajuns pentru o relație de 2 luni, daca cumperi acum ceva mai scump mai valoros la un an de relație ce mai cumperi?
O zi buna
Orice ii oferi e bine daca te iubeste va aprecia gestul dar daca chiar vrei sa-i iei ceva special iai putea lua un lantisor dar idea e ca de obicei baiatul face astfel de cadouri asa ca e posibil sa aveti acelasi cadou mult noroc
Ideea cu ursulețul nu e una rea, însă eu îți sugerez să adaugi și un lănțișor, nu neapărat din aur sau argint, un lănțișor cu o floare, care să îl pui la gâtul ursulețului, apoi, la gâtul ei... Felicitări pentru cele două luni!
Frate eu iti zic, de ce nu ii faci un tricou personalizat, cu niste versuri..Sau ai putea sa ii iei o bratara, un lantisor..Stii ce, conteaza gestul frate.
De ce nu incerci sa fi mai original? De exemplu scrie pe niste hartii " 35 de motive pentru care te plac/te ador / etc " si pe fiecare hartie scrii cate un motiv. Gasesti si pe net motive. apoi hartiile le impachetezi si le pui intr-o cutie sau in altceva. Bafta si la multi ani pentru iubbita ta