| susielover a întrebat:

Salutare,prietenii,am nevoie de ajutor TPU,nu stiu ce sa fac simt singur,prea singur,am senzatia ca oriunde merg simt ca toata lumea e impreuna si ca sunt oaia neagra,nu stiu ce sa mai fac,am ajuns sa ma dau cu capu de peretii,simt ca efetiv nu mai am rost,peste tot vad:pe discord,pe tiktok,pe strada,si nu stiu ce sa fac ca sa imi fac o prietena? iubita? gagica? faza e ca deja sufar prea mult in interiorul meu si simt ca nu mai am rost,vreau sa ma arunc intr-o groapa si sa stau acolo,am incercat sa vb cu parntii dar nu este o optiune care vreau sa o rezolv asa,imi place sa rezolv probleme de unul singur, daca aveti niste sfaturii va rog sa le sciretii ca simt ca devin din ce in ce mai rau cu fiecare zi ce trece, dau funda

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.E culmea ca atunci cand esti single ii vezi numai pe oamenii care sunt cuplati si cand esti intr-o relatie ii vezi numai pe oamenii singuri, cum se chinuie si ei mai mult sau mai putin de pe margine, pe langa restul care par ca stau pe norisori roz.

Nu cred ca esti capabil sa rezolvi problema de unul singur din moment ce te-ai imbarcat deja in trenul gandurilor negre. Vorbeste cu parintii, au fost si ei ca tine dar tu nu ai fost ca ei. Daca simti ca nu functioneaza mergi la psihologul scolii. Tind sa cred ca problema e de fapt la perceptia ta asupra propriei persoane, care iti obtureaza considerabil sansele de a gasi pe cineva.

Alt sfat e sa lasi retetele de social media deoarece sunt cat se poate de toxice pentru minte si suflet.

| anonim3248 a răspuns:

Nu te mai uita la alții că au iubite.

| anonim3248 a răspuns:

Schimbă-te și poate vei avea prietenă.

| MMP2000RO a răspuns:

Ce vârstă ai?

| tunoi88 a răspuns:

Cand cauti si esti disperat, nu o sa gasesti ce trebuie. Chiar daca o sa gasesti, o sa fii disperat sa sufoci persoana aia, sa nu mai fii singur si o sa se duca si aia. Investe in tine, mergi la sala, imbracat te frumos, pune pozel pe Fb si in insta si nu mai dispera. Bafta!

| Slv07 a răspuns:

Du-te frate apeleaza la dating coaches, aparent avem si noi asa ceva in Romania, cauta fara sens tv iar ala te va ajuta sa iti faci prietena, cel putin asa spune el ca a ajutat sute sau mii de barbti ca si tine sa isi gaseasca o partenera, merita incercat ca oricum esti vai poola ta, dai 5000 de lei la risc, gasesti sau o iei in gura ca tot aia e