Prima data culege informatii, vorbeste cu cineva care o cunoaste si alfa lucruri despre ea, cum ar numele(evident) si ar fi cazul sa stii daca are sau nu pe cineva, pana faci vreo miscare
modul usor ar fi sai afli id si sa-i spui asta pe mess, te scutesti de confuntarea fata in fata
Studiaz-o, priveste-o in ochi, afla cat mai multe despre ea, si apoi, daca nu gasesti pe cineva sa va faca cunostinta, du-te intr-o pauza la ea si spune-i: Buna, eu sunt. imi esti foarte simpatica si as vrea sa fim prieteni! Success!
Situatia e putin. NECOLORATA. Dar o vei colora thu`incearca sa vb cu cnev din aceea cls si sa afli mai multe lucruri despre ea apoi incearca sa te bagi in seama cu ea prin intermediul unui pr comun. te-am pupat!
Heliodor nu prea sunt de acord cu ce ai zis tu fiindca o sa creada ca o barfesti, sfatul meu se sa te duci la ea si sa o itrebi cum o cheama, cati ani are, etc imprietenitiva asteapta o saptamana maxim 2 si dupa aia avansezi la gradul de iubit. Dar nu uita trebuie sa faci tu primul pas ii zici asa :
-Vezi tu suntem prienteni de atata timp si eu nu ti-am zis ceva, ca di prima zi cand te-am vazut mi-a placut de tine... bla bla bla si la urma finalul :te iubesc
AndrewTate7789 întreabă: