Poate avea deja iubit care o astepta acasa, acolo unde locuieste ea si cand s-a intors i-a fost teama sa nu-si piarda iubitul.
Ori poate si-a gasit barbatul perfect intre timp si atunci a eliminat pe toti ce-i care erau "posibili" prieteni.
Oricum, ea nu ti-a promis nimic, spuanndu-ti ca puteti ramane prieteni, deci nu iubit, nu sanse sa deveniti apropiati, doar un simplu amic.
Buna.Eu te-as sfatui sa nu te obosesti sa o abordezi din nou, nu merita din moment ce a dat dovada de nesimtire. Daca era interesata in continuare ti-ai fi dat seama, nu te-ai fi sters.Stai linistit, vei mai gasi fete mult mai potrivite pentru tine.
Cred ca mai mult te macina faptul ca a disparut din peisaj si vrei sa clarifici, sa afli de ce, insa tot pierdere de timp este.Crede-ma ca nu te va incalzi cu nimic daca iti ofera acolo niste motive, mai ales ca nici macar nu vei sti daca spune adevarul sau nu.Doar te vei simti mai prost fiindca ti se vor rascoli iar sentimentele.
E clar ca nu te vrea daca te-a sters de la social media, personal nu dau mare importanta acestor lucruri, dar e o indicatie asupra intentiilor acelei persoane.
Stii ce mi se pare mie aiurea? Cum poti sa te agati de cineva care face astfel de,, farse,,? Inca nu te-ai lamurit ca, actualmente, multi doar ne prefacem? Eu am,, prieteni,, care nu au raspuns niciodata la telefon. Prieten iti este acela care nu se uita daca te imbraci la fel ca el, cu care ai teme de discutie si care te invita macar odata la el.
HappynewCenusa întreabă: