| ruxandraaaaioanaaaa24 a întrebat:

Referitor la intrebarea anterioara care era legata de faptul ca imi place de cineva, azi un coleg a zis cu voce tare in fata celui pe care il plac ca mi-ar placea de el si m-a cam enervat. M-am simtit prost. Ce e de facut? Eu ma gandeam sa o las balta si sa fiu mai distanta si rece cu el ca sa nu mai aud tot felul de comentarii. Plus ca nu vreau ca cel pe care il plac sa afle asta. Rog seriozitate.

10 răspunsuri:
| gheorghe699 a răspuns:

Foarte bine,ai rosit,te-ai fastacit putin, a aflat si cel in cauza, asa ca ramane ca el sa reactioneze, sa incerce sa se apropie de tine, sau nu.

| ruxandraaaaioanaaaa24 explică (pentru gheorghe699):

Iti multumesc pentru raspuns, dar 1. Nu cred ca a auzit sau ca a fost atent(asa sper) si 2. Eu nu voiam sa afle ca il plac si in prezenta lui o sa neg intotdeauna asta.

| gheorghe699 a răspuns (pentru ruxandraaaaioanaaaa24):

De ce sa negi? nu este rusine sa ai sentimente fata de cineva, poate omul chiar te place, sau nu stie cum sa actioneze sa interactioneze cu tine.

Nu stiu, dar da, cel mai probabil ai dreptate si am momente in care sunt o ciudata, sunt constienta de asta. Tind sa ma simt vinovata pentru sentimentele mele si caut sa le maschez.

Nu,categoric nu,omul ar trebui (daca ar sti)sa fie mandru de tine,nu ai de ce sa te simti ciudata, vinovata, nu gresesti cu nimic, chiar iti sugerez sa fi mai curajoasa, sa incerci sa vorbesti cu el deschis ..sa-i faci declaratii pe o "arie"vesela, poti sa o dai pe gluma, in momentele potrivite, cand esti in preajma lui si ai ocazia.

Oricum eu tind sa cred ca are prietena. Ma rog, si asa nu am cum sa aflu asta...

Incearca,sa te comvingi. daca il placi, apropie-te de el, vezi daca-i trezesti interesul..esti o fata frumoasa, poate il seduci.

Apreciez complimentul si iti multumesc pentru sfat. Insa nu sunt frumoasa. Frumusetea nu are legatura cu felul in care arati, ci ar trebui sa vina din interior. O relatie nu are cum sa existe intre doi oameni placuti fizic si atat. E foarte mult de vorbit pe ideea asta.

Cu placere, dar eu asa te vad, o fata frumoasa, sexi, atragatoare ..regret ca nu te vede cine trebuie.

Mna. Am vorbit ceva cu el pe whatsapp fara legatura cu faptul ca il plac sau ceva de genul si el a reactionat dubios. Azi cand ne-am revazut ne uitam unul la altul si atat, el nu a mai zis nimic, iar eu nu mai vreau sa vorbesc cu el fiindca m-a enervat cu reactiile lui scoase din context.