Ştii cum e faza cu tine şi aceea tipă care nu dă doi bani pe tine?
E ca şi cum ai vrea să înoţi într-o mare cu valuri puternice şi nu ai mâini.
Nu are rost să îţi mai iroseşti cu ea, până la urmă e pierderea ei.
E timpul să o uiţi, e timpul să mergi mai departe!
Acum sper că nu o să-mi spui că nu ai cum să o uiţi, ba dimpotrivă, o poţi uita foarte uşor.
Pierdem lucruri în viaţă să câştigăm altele.
Daca nu ar da 2 bani pe mine l-as uita definitiv si l-as uita. Sunt si alti baieti/fete care sunt mai buni ca el/ea. Nu mai plange dupa cineva care nu te merita, las ca o sa treaca timpul asta cu indragosteala:*.
Stiuu cum e dar totul incet incet cunoscand si incercand cu adevarat sa treci peste asta vei reusi.Chiar de e singura persoana care o vezi in jur chiar de sunt 10, ai putea sa vezi si probabilitatea ca ea sa o faca pe inaborbabila sa para ca se lasa greu sau pur si simplu insisti degeaba si tu pierzi timpul ea si-l umple si probabil se simte mandra ca te poate avea in orice moment ar dori observand ca gandesti mai mult cu sentimentele decat cu capul.Succes!
Buna. Si eu sunt cam la fel ca tine... Sunt indragostita rau de tot! Dar el nici nu cred ca m-a observat pentru ca sunt foarte foarte timida... Poate si pentru ca el e mai mare decat mine Eu stiu ca inima mea nu v-a ceda desi stiu ca nu prea am sanse cu el... Dar asa se intampla... Dragostea nu e intotdeauna roz. Te sfatuiesc sa incerci sa o cuceresti avand in vedere ca esti baiat. Stiu ca e greu dar du-i flori, du o conversatie draguta cu ea apoi poti sa ii zici ce simti. Daca nu simte nimic pentru tine, mai bine cauta o fata care sa tina la tine. Te pup si mult succes.
Incearca, in caz ca face pe inabordabila, sa faci si tu la fel. "Da-te" la alte fete cand e prin preajma, cand sunt prietenele ei prin preajma(sigur barfesc ele intre ele, ajunge vorba si la fata respectiva). Arata-i ca nu detine controlul. Dar nu face greseala sa nu mai vorbesti deloc cu ea. Vorbeste prieteneste, ca si cum nu vezi niciun interes in ea, fa-o geloasa intr-un cuvant. Chiar daca nu simte nimic pentru tine, tot va fi geloasa, a pierdut atentia ta. Dar sa speram ca simte ceva si face pe inabordabila. Incearca ce ti-am zis pentru o luna, doua apoi revino.