Da, greu de inteles suntem si noi femeile.
Parerea mea e ca ar trebui sa o lasi putin sa i se faca dor. Sarut-o pasional la fiecare intrevedere. Ofera-i inzecit acel ceva de care a vrut sa ii fie dor.
Arata-i ca o iubesti, arata-i ca vrei sa iti fie alaturi.
Eu sincer cred ca vrea doar sa te tii de ideea ei cu vazutul mai rar pentru a i se face dor. Ea merge pe premisa urmatoare: ca sa vezi cat de mult tine un om la ceva, ia-i acel ceva din viata lui. Atunci poate chiar se va hotara daca isi doreste sau nu sa va despartiti. Nu renunta. Incearca toate variantele. Nu o lasa sa ia decizi pripite.
Bafta!
Parerea mea e ca nu vrea sa va despartiti, probabil a fost doar o chestie de moment.ar trebuii sa o luati mai usor si sa invatati impreuna sa va tolerati anumite reactii.
Este o relatie bazata doar pe sex si ea nu prea e incantata de calitatea ta de mascul. Te va schimba cu prima ocazie.
Pffff complicat frate. Poate simte ca o sufoci. Are dreptate cu partea "sa o lasi sa i se faca dor de tine". Ai observat atunci cand vezi ceva si nu il ai, sau il ai dar foarte rar? Si ti'l doresti atat de mult. Iar cand il ai in permanenta parca te plictisesti de el. Eu cred ca nu vrea sa va despartiti, doar sa "o lasi sa i se faca dor de tine" cum zice ea...
Multumesc mult de raspunsuri! In aceeasi seara dupa ce am postat intrebarea, m-a invitat la ea! Clar a jucat la cacealma!