| Svetlana7880 a întrebat:

SAlut am 14 ani si ma confrunt cu o problema si inca nu stiu cum sa o rezolv.Pai prima dragostea a mea este un baiat, si pe nimeni nu am mai intilnit sa am asa sentimente, au fost momente in viata cind au intervenit asa probleme ca niam certat rau si observ ca el ori ma uraste ori ma iubeste.adica daca eu is alaturi de el ma iubesti daca nu ma uraste nici macar prietena nu ma considera ( eu inteleg poate aceasta e o modalitate de a ma uita) dar oricum pe mine posibil asta si ma face sa ma impac mereu cu el, toti ma asigura ca el ma iubeste foarte mult si ca sunt unica in viata lui, eu cred pentru ca asta o poti observa de departe., insa cu parere de rau eu nu am asa puternice sentimente fata de el, si am o problema si mai mare pentru ca cu sufletul il iubesc insa cu gindul nu.adica mi se pare ca nu simt dragoste pentru el i doar pasiune, atractie. egoism, mila, frica, simpatie, orice melodie de dragoste., insa nu e iubire, si ori de cite ori vreau sa ma despart de el parca upa asta imi pare rau iar cind ma impac ma inervez si vreau sa ma despart deoarece el e o fire serioasa, si suparacioasa de fel, si grabeste situatia, el ma include in viitorul sau ceea ce eu nu accept, pentru ca eu nu il vad in viitorul meu, ce sa ma fac cum sa ma lamuresc si cum sa fac ca dac sa ma despart sa nu doresc sa-l intorc inapoi...(suntem inca si intr-o clasa, si intr-o banca) si cred ca pina nu vom iesi din scoala n-o sa mai pot uita de el, cu toateca inteleg ca nu este iubire, eu nu vreau sa ma intilnesc asa in serios ca el de pe acum, pentuca sora mia tot sa intilnit asa devreme si acum regreta., dar ma tem sa nu sufere sau sa faca alceva prostii el pentru ca mia mi se pare ca el e obsedat de mine nu ma iubeste:S deja am frica, poate imi propuneti o decizie cumam putea ramine doar prieteni si nimeni dintre noi sa nu doreasca sa dea timpul inapoi?

1 răspuns:
| francesscaa a răspuns:

Ai putea sa ii explici frumos ca nu va potriviti... aveti hobby-uri diferite,ganduri diferite etc. Daca nu accepta zii ca iubesti pe altcineva si ca puteti ramane amici iar daca tu realizezi ca nu poti traii fara el o sa fiti din nou impreuna, dar iti zic nu e prea ok sa stay langa un baiat pe care nu il iubesti, stiu sentimentul e naspa rau! funda!kiss